Karesma Healing

 

Ik ben Karin Schipper en vanuit mijn praktijk Karesma in Spijkenisse geef ik healing en coaching.

In mijn werkwijze maak ik gebruik van Reiki, Magnetiseren en Trance healing. Doordat ik intuïtief werk is iedere sessie verschillend. Energie wordt aan het lichaam toegevoegd en de chakra’s  worden in balans gebracht. Hierdoor wordt het zelf genezend vermogen van uw lichaam en geest aangestuurd.

Op mijn website kunt u meer informatie vinden over deze behandelwijzen. Afhankelijk van de oorzaak van de kwaal of ziekte, kunnen de klachten genezen of verminderen.

In het holistische wereldbeeld hebben lichamelijke klachten een geestelijke, emotionele of spirituele oorzaak. Dit kunnen angsten en verdriet zijn al dan niet ontstaan door onverwerkte gebeurtenissen. Werken met energie d.m.v. Reiki en Magnetiseren bestrijdt niet alleen de symptomen, maar werkt aan de oorzaak en het is daardoor breed inzetbaar.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of behoefte. Het wordt door iedereen anders beleefd/gevoeld en het geeft nooit meer te verwerken dan u op dit moment aankan.

Ben jij benieuwd wat Reiki / Magnetiseren voor jou kan doen? Bij Karesma kun je terecht voor een behandeling in de praktijk in Spijkenisse. Maak hier een afspraak, of volg mij op Facebook of Instagram.

Website: karesma.nl

Email: info@karesma.nl

Tel: 0627184301.

 

 

Carry Maria