Visie

Welkom!

Leuk dat je interesse hebt! Graag vertellen we meer over ons platform.

Op deze website vind je de bewuste ondernemers met hun praktijk & expertise. Graag brengen we deze onder de aandacht voor de belangstellende medemens. Met elkaar bieden we verschillende mogelijkheden aan voor een positieve levensstijl, persoonlijke ontwikkeling & welzijn op het gebied van lichaam en geest.

Bewust Voorne Putten is een platform die staat voor het bevorderen van een holitische benadering en het bieden van complementaire aandacht voor welzijn, persoonlijke ontwikkling en een positieve levensstijl.

Persfoto Bewust Voorne Putten

Professionalisering

Als bewuste ondernemers zien we dat ‘genezen’ meer is dan alleen medische zorg. Genezen is misschien niet meer de oude worden, maar een nieuwe weg vinden in mogelijkheden. Ondersteuning op emotioneel en geestelijk welbevinden speelt een grote rol in het proces van heling. Als er ruimte is om werkelijk gehoord te worden en aandacht is voor wat er speelt, komt er weer zicht om weer positief in het leven te staan. Sommige dingen overkomen ons, daar hebben we niet voor gekozen. Waar we wel voor kunnen kiezen is hoe we daar mee omgaan. Binnen onze vereniging is er genoeg expertise om te ontdekken wat er persoonlijk aansluit.

Ons streven is steeds meer samen te werken met de regulierenzorg, zodat we met elkaar de totale mens blijven zien. In het samenwerken kunnen we alle aspecten van gezondheid in kaart brengen. Dit kan bijvoorbeeld met therapie, massage, ayurveda, shiatsu, wandelcoaching en nog vele andere mogelijkheid van passende ondersteuning. Als platform staan we voor een holistische visie waarin men niet alleen focust op een probleem maar kijkt naar de mens in zijn geheel. Alles heeft met elkaar te maken. Met de juiste aandacht en ondersteuning is het mogelijk om weer zinvol in het leven te zijn. Daar is waar het om gaat. Weer met frisse zin de verwondering van het leven te ontdekken.

Ben je werkzaam op Voorne Putten als therapeut, coach, yogadocent of heb je een andere expertice wat past in de visie van ons platform? Meld je dan aan als lid. Voor onze leden organiseren we lezingen en inspiratiemiddagen en liggen er plannen voor het organiseren van een mini-beurs. Een ieder jaar een festival waar we als bewuste ondernemers graag het publiek willen laten kennis maken met het aanbod van de ondernemers.

Wil je meer informatie of wil je je al aanmelden, mail dan naar: info@bewustvoorneputten.nl