Contact

Stuur voor meer informatie over Bewust Voorne-Putten een email naar info@bewustvoorneputten.nl

Zelf een praktijk?

Deelnemen aan het platform kost €20 per kalenderjaar (per januari) ex btw. Door de bijdragen van mensen aan het platform onderhouden wij de website, koppelen we je evenementen vanuit facebook en maken we zo veel mogelijk mensen bekend met de site. De eerste keer is dat minder omdat je tot 1 januari betaald (Vanaf 1 juli is dus bijvoorbeeld 10 euro). Er komt de eerste keer eenmalig €15 euro bij voor het opmaken van je pagina (totdat jij tevreden bent).

Evenementen geef je door (alleen als je deelneemt aan het platform) via een privé bericht op de facebookpagina van Bewust Voorne-Putten, dan koppelen wij je evenement richting de website.

Hou je van schrijven? Dan kun je ook redacteur worden van Bewust Voorne-Putten. Je krijgt zo bekendheid door je stukjes (die we ook delen op de social media kanalen) en kunt je ei kwijt. Het moet wel gaan over leuke, informatieve of verhalende stukjes (inspiratie, dus geen commerciële inhoud). Uiteraard delen wij deze vervolgens op de sociale media. Interesse? Stuur dan ook een email naar info@bewustvoorneputten.nl.

Bijeenkomsten

We organiseren een paar keer per jaar een bijeenkomst waar je collega masseurs / therapeuten / coaches kunt ontmoeten. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van het platform. We leggen allemaal zo’n 5 euro in om de locatie te betalen.

Festival

Als je je inschrijft voor de mails van Bewust Voorne-Putten, ontvang je mails over bijeenkomsten, het festival, gezamenlijke initiatieven en de wellnessagenda die we een paar keer per jaar in de krant maken. Laat via info@bewustvoorneputten.nl dat je de mails wilt ontvangen (max zo’n 12 per jaar). Je hoeft daarvoor geen lid te zijn van het platform.