Retour-leveringsbeleid  Bewust Voorne Putten.

De entreetickets van Bewust Voorne Putten worden niet terug genomen. Bij aanschaf gaat u akkoord met ons beleid dat entreetickets niet worden terug genomen.

Restitutie:

Bewust Voorne Putten restitueert de door de bezoeker daadwerkelijk betaalde toegangsprijs uitsluitend indien de bezoeker het complex/terrein voortijdig moet verlaten wegens een werkelijke calamiteit waardoor het complex/terrein geheel of gedeeltelijk wordt ontruimt. Reis en verblijfskosten komen niet voor vergoeding in aanmerking.

De bezoeker is niet gerechtigd tot verkrijgen van restitutie van de toegangsprijs of enige vergoeding in geval van verlies of diefstal van een entree ticket.

Indien een bezoeker geen gebruik maakt van een van tevoren aangekocht entreeticket is dit voor eigen rekening en risico. Dit is ook het geval indien het entree ticket alleen geldig is voor een bepaalde tijd of een datum.

Een verlopen en ongebruikt entreeticket kan niet geruild worden voor een nieuw en geldig entreeticket. Evenmin vindt in een dergelijk geval restitutie plaats.

Cadeaubonnen

Een Cadeaubon is in te leveren bij een van de leden van Bewust Voorne Putten. Voor een workshop of persoonlijke behandeling.

Na betaling wordt de cadeaubon per reguliere post toegezonden

De bon is niet inwisselbaar voor contant geld.

Bank: nl37 RABO 0374 3835 96 KvK: 83647813 BTW nr. NL862946244B01