Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /customers/b/f/5/bewustvoorneputten.nl/httpd.www/wp-config.php on line 101 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/f/5/bewustvoorneputten.nl/httpd.www/wp-config.php:101) in /customers/b/f/5/bewustvoorneputten.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 706 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/f/5/bewustvoorneputten.nl/httpd.www/wp-config.php:101) in /customers/b/f/5/bewustvoorneputten.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 714 Verbindingsdagen - Bewust Voorne Putten

Verbindingsdagen 2022

14 – 15 – 16 0ktober 2022

Verbindingsdagen 14 – 15 – 16 oktober 2022

Yes! Er staat weer een inspirerend weekend op de agenda!

Een weekend om met elkaar als bewuste ondernemers in verbinding te komen. Wie ben je als persoon en wat is jouw gedreven passie als ondernemer? Mooi moment om met andere ondernemers te sparren en ervaringen uit te wisselen.

Dit jaar met een vleugje persoonlijke ontwikkeling erbij.

We hebben weer dezelfde prachtige locatie als vorig jaar, midden in de bossen van Doorn. Naast het programma is er gelegenheid om te wandelen, kampvuurtje maken, met elkaar eten en eten te koken, mediteren, dansen, lachen en vooral genieten.

Op vrijdag 14 oktober beginnen we met een buffet, lekker laagdrempelig om met elkaar in contact te komen. Nadat iedereen een slaapplek heeft gevonden gaan we verder met het programma. De zaterdag en zondag krijgen hun invulling als we weten welke ondernemers er mee gaan. Want de mogelijkheid is er om  een korte workshop aan te bieden zodat we kunnen kennismaken met jou als ondernemer!

Nog even praktisch op een rijtje

  • Aanvang: vrijdag 14 oktober 17.00 uur tot zondag 16 oktober 17.00 uur.
  • Locatie: Boswijkinstituut in Doorn
  • Inclusief: ontbijt – lunch – diner – drinken & hapjes
  • Exclusief: lakens en dekbed
  • Investering: 195,= euro
  • Aanmelden: info@bewustvoorneputten.nl

 

Wij kijken er ongelooflijk naar uit om er weer een prettig en sfeervol weekend van de maken!

Ga je ook mee?