Your Yoga Lifestyle

Your Yoga Lifestyle is een overkoepelende naam voor de yogastudio van Yoga Mula en de coachpraktijk VitaMula. Het woord Mula is Sanskriet en betekent oorsprong. Ik ga graag samen met jou op zoek naar jouw oorsprong. Wie ben je, als je alle laagjes afpelt?

Ik ben Sandra en na een burnout ben ik in 2013 gestart met de opleiding tot kinderyogadocent. Al snel kwamen daar opleidingen bij Hatha yoga, Yin yoga, zwangerschapsyoga, hormoonyoga. En ook bijscholingen op het gebied van meditatie, stress- en burn out, yoga en kanker en trauma informed yoga. Tot ik in 2017 geconfronteerd werd met gezondheidsproblemen. Verschillende allergieën en een auto immuunziekte. Toen besefte ik me dat yoga meer is dan houdingen, ademhalingsoefeningen en stilzitten. Om daar meer over te leren heb ik 2018 heb ik de opleiding tot Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach afgerond. Juist deze integrale opleiding, wat ook wel holistisch wordt genoemd, omdat niet alleen voeding en bewegen belangrijk is. Steeds meer kwam ik tot het besef dat ons lichaam niet uit losse delen bestaat en waar je aan individuele knoppen draait om je vitaler te voelen. Alles heeft een connectie en met yoga en coaching kun je die connectie herstellen.

Wat kan ik voor je doen?

Misschien loop je al een tijdje rond met het idee dat je iets wilt veranderen. Op je werk, in relaties, op het gebied van voeding of gezondheid? Misschien ervaar je veel stress en wil je op zoek naar datgene waar je energie van krijgt. Misschien ben je de verbinding met jezelf kwijt en wil je het lichaam ervaren, emoties voelen of vastgeroeste overtuigingen en beperkende gedachtes onder ogen zien.

Coaching bied je de mogelijkheid om op zoek te gaan naar wat jij wilt. De methodes en technieken die ik gebruik bij de coaching maken je bewust van je gedrag en geven je inzicht en helderheid. Zodat jij je weer verbind met wie je werkelijk bent. En wil je je voedingspatroon veranderen, dan adviseer ik je daarbij en maken we een plan zodat je dit stap voor stap kunt doen. Geen dieet, maar een blijvende wijziging van je eetpatroon zodat je daar de rest van je leven plezier van hebt.

Is coaching net een stap te ver, kom dan gerust naar de wekelijkse yogales. De lessen zijn laagdrempelig en dus ook geschikt voor mensen zonder ervaring met yoga. Tijdens de les wordt je je weer bewust van je lichaam, van de grenzen van je lichaam en leer je jezelf kennen. Bovendien is yoga ook ontspannend, en daarom heerlijk na een drukke dag.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.vitamula.nl of www.yogamula.nl.

Namasté,

Sandra de Jager

Email: info@vitamula.nl
Telefoon: 06-13680737
Website: www.vitamula.nl
Facebook: www.facebook.com/VitaMula-CoachingTraining