Deelnemers Workshops

De deelnemers van de Workshops stellen zich aan u voor.

 

De deelnemers van het festival van Voorne Putten nodigen je van harte uit.

 

 

Kom de Mahatma energie ervaren!

Mijn naam is Esther Kleijn. In 2015 maakte ik kennis met de Mahatma energie en is mijn leven totaal veranderd. De Mahatma energie is nog vrij onbekend terwijl ze al eigenlijk altijd al was. Om 12 uur vertel ik je graag meer over deze krachtige energie. Tijdens dit uur ontvang je een korte energetische opschoning waarbij ik met de Mahatma energie aan de slag ga. Alles gebeurt in overeenstemming met jou Hogere Zelf. Er zal dus niets gebeuren wat jij niet aan kan. Ervaren zegt meer dan 1000 woorden.

Wees welkom!

Meer rust en energie ervaren? Doe mee met de workshop ‘Energetische opschoning’.  Mijn naam is Bianca Mostert en als Multidimensionaal healer schoon ik jouw energie systeem op. Je aura word dagelijks beïnvloed door factoren om je heen die invloed hebben op jouw energie level. Dit heeft ook invloed op je chakra’s en daardoor kun je emotioneel, mentaal en fysiek uit balans raken. Tijdens de energetische opschoning wordt zware lading die je niet langer hoeft te dragen verwijderd. Je gaat lichter, vrijer en blijer naar huis. Bianca Mostert

 

http://www.massabia.nl

Van stress naar geluk! Met Stressologie.   De oplossing voor stress en burn-out. Zodra je stress ervaart maakt je lichaam onmiddellijk stresshormonen aan.
Dit ontregelt van alles in je lijf. Onder andere de productie van je gelukshormonen. Daardoor krijg je klachten zoals slecht slapen, prikkelbaar, hoofdpijn, somberheid, gejaagd gevoel, buikklachten, stijve spieren, etc. Stressologie is een unieke methode waarmee je gelukshormonen in balans brengt, waardoor je zowel fysiek als mentaal minder gestrest bent en je gelukkiger gaat voelen. Kom, als je je herkent in één of meerdere symptomen van stress en je je lichaam weer in balans wilt brengen!”

https://www.facebook.com/Praktijk.Cecilia

Yogastudio Hellevoetsluis is een fijne plek in oud Hellevoetsluis waar je heerlijke yoga en pilateslessen kunt volgen. Er staan verschillende lessen op het rooster, waardoor er altijd wel een les is die bij je past. We werken met gediplomeerde docenten, die al vele jaren ervaring hebben in lesgeven. De studio is een plek voor ontmoeting, inspiratie en ontspanning.

Op het festival kun je een les volgen van Ingrid Geers en kun je bij Sandra de Jager alle informatie over de studio vinden.

 

https://www.yogastudiohellevoetsluis.nl/

Met veel liefde geef ik tijdens het bewust Voorne Putten Festival een VIVENCIA  

Een vivencia is een ervaring in het hier en nu die je met grote intensiteit beleeft. Je zet letterlijk je hoofd even uit en wordt een met muziek en beweging waardoor je geheel in je lijf komt. Door te dansen ervaar je een intense ervaring vanbinnen uit. Dansen geeft plezier, maakt je vitaler en ontspannender. Je voelt dat je leeft in het hier en nu.  Een beleving waar we allemaal wel eens naar verlangen.

https://www.artoflifebrielle.nl/

Ontdek Human Design

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw unieke, persoonlijke gebruiksaanwijzing. Het geeft inzicht in wat voor jou klopt en wat niet. Wat jouw unieke gaven en talenten zijn, hoe jij het beste tot je recht komt. En wat jij nodig hebt om optimaal te functioneren.

Je leert jezelf en het leven beter begrijpen, zodat je keuzes kunt maken die bijdragen aan een vrijer, rijker, gelukkiger en betekenisvoller leven. Precies zoals het de bedoeling is voor JOU.

https://www.anoukbarendrecht.com/

Systeemopstellingen, zoals voor vele wel bekend is via de familielijn te spelen. Opstellingen bieden een kans op waardevolle inzichten en transformatie. Er kunnen diepe patronen worden blootgelegd en de natuurwezens en elementen uit het magische rijk steunen dit proces spelenderwijs. We maken gebruik van het kaartenspel Elfenspel waarbij we voorbij gaan aan het familiare aspect en maken we gebruik van de multidimensionale energie. We gaan een Elfenspelronde samen spelen nadat we de dobbelstenen hebben gegooid. Krijgen de deelnemers een kaart met rol of kracht. Samen gaan we ontdekken en voelen welke positie jij in het speelveld mag innemen. Wat voel jij en in relatie tot de andere posities en wat doet het met jou? Bewust wording ontvangen over jezelf en welke kansen er liggen. Welke kracht wordt er aangeboord of juist welke mag je ontvangen. We gaan samen op reis in het mulitdimensionale veld en laat je verrassen door de impact dat het Elfenspel op jou en je leven heeft. https://www.deverrijking.nu/

Pijnlijke plekjes in je borsten, gevoeligheden, opgezette klieren, verharding, oneffenheden….ervaar je ze ook wel eens? De meeste vrouwen, zo’n 80% wel! Zijn ze gevoelig bij aanraking? Wil je graag borstvoeding geven en van toxines af? Maak je je weleens zorgen en wil je meer inzicht krijgen of heb je vragen over goede verzorging van je borsten? Preventieve VLOW borstweefseltherapie en borstgezondheid is al

8 jaar een van mijn specialisaties in praktijk VITALYA. Ik deel graag mijn expertise met je! Kom je ook naar de workshop die ik geef over borstgezondheid? Voor alle vrouwen, jong en ouder, zwanger of in de overgang ect. Zachtere, gelijkmatigere borsten, geen pijn meer. Van angst naar bewustwording. Welkom! Blije robuuste groet, Andra.

http://vitalya.nl