Wilgkracht

Voel je welkom.
Bezield leven als Vrouw, Verbinden vanuit Moed en Compassie

Hallo mijn naam is Wies en ik ben vrouw, moeder, Reiki-therapeut en energetisch coach.

Ik werk met moedige vrouwen en (toekomstige) moeders aan bezield leren leven, doormiddel van lichaamswerk, meditatie, sjamanistische trancereizen, de vijf elementenleer, coaching, tarot en vrouwencirkels, In 1 op 1 sessies, groepsprogramma’s en workshops.

Ik inspireer en begeleid vrouwen te leven vanuit het gevoel de moeite waard te zijn, erbij te horen, zich weer verbonden te voelen met zichzelf en anderen.
Ik zorg ervoor dat jouw gevoelens, emoties, verstand, hart en onderbuikgevoel weer gaan samenwerken, zodat jij je vrouwelijke energie en kracht ontplooit voor meer innerlijke rust, ontspanning en zelfvertrouwen.

1 op 1 lichaamswerk met coaching: Inner Journey,
Voor vrouwen die willen groeien vanuit veiligheid en vertrouwen, voor meer ontspanning en innerlijke rust, zodat jij je eigen vrouwelijke zachte kracht ontdekt en leert omarmen. Afgestemd op jouw individuele wensen en verlangens inspireer en begeleid ik je te werken aan de basis van vrouw-zijn: gronding, gevoel en grenzen, met coaching, reiki en energetische therapie.

Ook in mijn 1 op 1 aanbod: Reiki Mama Journey & Mama Journey: helen van geboortetrauma.

Groepsprogramma: Grow your Goddess Journey
Voor moedige vrouwen die het verlangen hebben erbij te horen, te verbinden met zichzelf en andere vrouwen. In een kleine groep ga je vier maanden lang op fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau werken aan je blokkades, je eigenwaarde en compassie om de obstakels te tackelen die jouw weerhouden om een bezield leven te leiden.

Bezielde vrouw & mama workshops

  • Cacao ceremonie (ook voor zwangere vrouwen)
  • Baarmoeder blessing & healing
  • Moeder-blessing (voor toekomstige moeders)
  • Heilige ei-ceremonie (Tao)
  • Stembevrijding

Hoe lijkt jou dat? Durf jij de sprong in het diepe te wagen? Zullen we het samen doen?

Contact
Regulierenstraat 2
3232 BR Brielle
KVK-nummer: 82394598
Website: www.wilgkracht.nl
Email: info@wilgkracht.nl
Telefoon: 0648707185