Voedingsverbanden Leefstijlcoach

Voedingsverbanden is de praktijk voor persoonlijk voedings- en leefstijladvies en coaching bij jou thuis. In mijn praktijk bekijk ik alles vanuit een holistische perspectief omdat alles met elkaar samenhangt. Door voeding te combineren met andere aspecten zoals beweging, ontspanning, ademhalingstechnieken en de juiste begeleiding behaal jij je doel. 

Wat mijn visie is? In mijn optiek is iedereen uniek en is voeding iets heel persoonlijks. Wat voor je buurvrouw geldt, hoeft niet de oplossing voor jou te zijn! Wat ik erg belangrijk vind, is de persoonlijke aandacht en begeleiding bij een verandering van leefstijl.

Wil jij samen op zoek naar het verband tussen je voedingspatroon, leefstijl, lichamelijk klachten en mentale gezondheid? Ik neem je graag mee op weg naar een gezond leven vol energie! En begeleid je bij een gezond voedingspatroon en een leefstijl die bij jou past vanuit een verbinding met jezelf. Met een advies op maat en een luisterend oor streven we naar een mooi en persoonlijk traject.

Op mijn website: www.voedingsverbanden.nl staat meer informatie over wie ik ben, mijn werkwijze, workshops en eenvoudige en gezonde recepten.

De consulten kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar.

Lieve groet,

Sherryl den Hoedt- Voorbrood

 

 

Carry Maria