Ver-Rijk-End

Voor lichaam en geest

Aan de Peter Hess®-klankmassage ligt een oeroude kennis van de werking van klanken ten grondslag die al 5000 jaar geleden in de Indiase heelkunde werd gebruikt. Volgens oosterse voorstelling ontstond de mens uit klank, is dus klank. Alleen de mens die met zichzelf en zijn omgeving in harmonie leeft, is in staat zijn/haar leven vrij en creatief vorm te geven.

Peter Hess heeft de klankmassage op basis van jarenlang onderzoek en praktijkervaring ontwikkeld en aangepast aan de behoeften van de westerse mens.
Deze klankmassage geeft een zachte en diep werkzame ontspanning en kan bijdragen aan pedagogiek, therapie, wellness en helingsprocessen.

Door regelmatige klankmassages:
• Stress vermindering
• Zelfwaarneming bevorderen.
• Genezingsprosessen ondersteunen.
• Levensvreugde winnen.

De Peter Hess®-klankmassage is gebaseerd op jarenlang onderzoek en heel veel praktijkervaring. Alleen degene die is opgeleid aan de Peter Hess® Academy mag deze beproefde methode praktiseren.
“Peter Hess” is in Europa een beschermde merknaam.

De toon van klankschalen,
beroert ons innerlijk,
en brengt de ziel in trilling.
De klank lost spanningen op,
activeert de regenererende krachten,
en maak scheppende energie vrij.

Tevens geef ik diverse workshops door geheel Nederland zoals Klankontspanning-Ligconcerten of klankenschalen in combinatie met Mindfulness, Yoga, Rebalancing of Mantra zingen in samen werking met vak docenten.

Voor meer informatie kijk op www.verrijkend.nl
U kunt ook persoonlijk contact met mij opnemen 06-82687761

Ver Rijk End
Welleweg 65
3232 AV Brielle