Ta Mara Training

Ta Mara Training geeft mindfulness trainingen op een openhartige en creatieve wijze, ook in kleine groepjes of individueel, in Brielle en omgeving. Bewustzijn als basis van balans, mentale fitness, innerlijke kracht… en groei!

Tamara Broekhuizen is mijn naam en ‘Ta Mara’ betekent ‘Het was Mara’.
Mindfulness komt voort uit het boeddhisme. De figuur Mara staat in de boeddhistische psychologie symbool voor dat vervelende stemmetje in je hoofd, wat maar blijft tetteren en je tegenhoudt om de mooiste versie van jezelf te zijn. Het is het stemmetje van angst, twijfel, niet los kunnen laten, luiheid, jaloezie, verwijten, ontevredenheid … om er een paar te noemen.

Als je Mara, met al haar pogingen om je klein te houden doorziet en dus kan zeggen: ‘Ta Mara! Het was Mara!’, dan kom je er los van en krijg je de vrijheid om je eigen pad te kiezen! Dit is iets waar je jezelf aan mag blijven herinneren, want Mara ligt altijd op de loer… En zo is de naam ontstaan:

Ta Mara Training

Bij Ta Mara Training trainen we dus door middel van Mindfulness ons bewustzijn en gerichte aandacht om keuzevrijheid te creëren in ons doen en laten. Wanneer je deze basis kwijt bent, kun je je leeg en geleefd voelen en niet in contact met jezelf of de mensen om je heen. Misschien voel je je down of zit je tegen een burn-out aan.

Herken jij je hierin? Dan is mindfulness wellicht wat voor jou:

Mindfulness helpt je om jezelf weer te vinden, je bewustzijn te vergroten en je aandacht te richten. Je leert wat jij nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen, zodat je er weer vol voor anderen kunt zijn!

Wil jij jouw ‘Mara’, dat wat je tegenhoudt, leren kennen en herkennen?
Wil je kiezen voor wat je wèrkelijk wilt?

Kijk dan op www.TaMaraTraining.nl voor het aanbod,
of bel/app me gewoon even: 06-151 323 00

Voel je vrij!

Tamara Broekhuizen