Reikipraktijk Sanitas

Welkom bij Reikipraktijk Sanitas. 

Heb je het gevoel dat je energie tekort komt? Heb je fysieke klachten die je belemmeren in je functioneren? Zit je veel in je hoofd en heb je moeite met het voelen van je lichaam? Ik kan je helpen… 

Ik ben Nick Ouwendijk en in mijn praktijk geef ik Reiki behandelingen volgens het traditionele Usui-systeem. Reiki is Universele Levensenergie die doorgegeven wordt doordat ik mijn handen op of vlak boven je lichaam houd. Deze energie activeert het zelfhelend vermogen van je lichaam waardoor er weer balans komt en je weer ‘heel’ wordt. Hierdoor wordt het fysieke en/of emotionele proces van heling versterkt.

Mijn missie is om mensen weer ‘heel’ te maken, zodat ze fysiek en emotioneel weer in balans zijn en in contact kunnen staan met hun lijf. Daarnaast kunnen we bespreken wat er gedaan kan worden naast de behandelingen om goed voor jezelf te blijven zorgen. Denk daarbij aan mindset, voeding, beweging, enz. 

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten waarbij we voor en na de behandeling altijd bespreken wat de klachten zijn en hoe je het ervaren hebt. 

Voor meer informatie kun je kijken op https://reikipraktijksanitas.nl/ of contact opnemen via 0681274002