Reiki De Rode Draad Brielle

Mijn naam is Jacqueline Koekendorp – Klinkhamer

Opgeleid in de traditionele / oorspronkelijke methode volgens de Japanse grondlegger en Leraar Dr. Mikao Usui.

Als Reiki Master /Leraar heb ik ervaring op gebied van helende, energetische behandelingen en het geven van cursussen in Reiki 1 en Reiki 2. 

Mijn praktijk Reiki, De Rode Draad Brielle, is gevestigd in een buitenwijk van Brielle.

 

Visie

De naam De Rode Draad heeft te maken met het uitdragen van mijn visie op het leven: 

‘Open ogen hebben voor alles wat op je weg komt’: Causale verbanden zien, oorzaak en gevolg.

Met compassie geef ik Reiki om heling en verbinding te bewerkstelligen. Ik mag Zijn wie ik in wezen Ben. 

Een Reiki helende energiebehandeling kan worden gegeven bij klachten als:

  • Hoofdpijn
  • Nek- en Rugklachten
  • Pijnlijke benen, knieën, armen, etc.
  • Stress / Burn-out
  • Als energie-oppepper
  • Rust in je hoofd, etc. etc. 

Een behandeling krijgen:

De toepassing van Reiki houd ik zuiver, de prijs toegankelijk.  

Een behandeling op tafel duurt 60 min. reken op 90 min totaal met intake- en nagesprek bij een kopje thee.

Liggend op een behandeltafel ervaar je het weer gaan stromen van de energie in je lichaam o.a. door warmte te voelen op plekken waar ik mijn handen houd. Reiki is een zachte heel methode, waarbij de handen op of vlak boven het lichaam worden gehouden. Resultaten zijn: vermindering van pijn, rust in lichaam en hoofd, meer energie.

Reikiheling is geschikt voor jong en oud, mens en dier, planten en meer. 

Cursussen Reiki 1 en Reiki 2

Het geven van cursussen Reiki reken ik tot mijn specialiteit. Na 35 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs is kennisoverdracht  een onderdeel van mijn Zijn. Je leert en ervaart in een 2-daagse cursus hoe jij afgestemd wordt op de Universele Energie om Reiki op jezelf en anderen te kunnen toepassen.

De cursus bied ik kleinschalig aan: 2-4 personen om zo iedereen optimale aandacht te kunnen geven.

De cursus Reiki 2 is verdiepend. Hierbij worden de Symbolen geleerd om o.a. Reiki op afstand te kunnen sturen.

De vele mogelijkheden worden met elkaar geoefend. Cursussen zijn inclusief lunches, lekkers, drinken, certificaat van deelname, cursusmapjes en een groepscontact na 3 weken. De prijs houd ik toegankelijk. Voor uitgebreide informatie kun je contact met mij opnemen. 

Sanathana Sai Sanjeevini

Ook ben ik sinds 2018 actief als SanjeeviniConsulent.

Dit is een uit India afkomstige heel methode, die werkt met energiefrequenties / resonantie.

Na een intakegesprek omtrent jouw klachten wordt voor jou een passende, helende remedie samengesteld d.m.v. Sanjeevini resonantiekaartjes. Dan volgt een afspraak waarbij we alles doorspreken. Eenvoudig in gebruik voor de cliënt en heel effectief. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Reikipraktijk: Reiki, De Rode Draad, Brielle

Contact:  voor afspraken en vragen: bel of App mij gerust: 06 40333770 

Volg mij op Facebook: Reiki De Rode Draad Brielle

 

👉🏽 Reiki komt nooit in de plaats van de behandeling van je behandelend arts

 

Carry Maria