Praktijk Qi-Pong

Hiervoor ga je naar Praktijk Qi-Pong

In de praktijk Qi-Pong helpt energetisch therapeut Petra Lengkeek, mensen van alle leeftijden met uiteenlopende aandoeningen. Zowel fysiek als mentaal en altijd in samenhang. Zo brengt Qi-Pong lichaam en geest weer in balans.

Bij Qi-Pong wordt de verrekijker als het ware omgedraaid. ‘Heb je last van migraine, dan kijk ik ook naar je leef- en werkomgeving, voeding of stressfactoren. Ik zoek mede naar datgene wat je uit balans heeft gebracht. Daarbij activeer ik vervolgens weer het zelfherstellende vermogen van je lichaam’.

Veel mensen met rug-, nek- en schouderklachten, gewrichts- en pijnklachten bezoeken deze praktijk. Aandoeningen als reuma, migraine, depressie, burn-out, hernia en PMS worden hier eveneens behandeld.

Behandelmethodieken zijn onder meer Kinesiologie waarbij het zelfherstellend vermogen centraal staat, Acupressuur, de Chinese massagetechniek Tuina, en Guasha-therapie.

Petra Lengkeek beschikt over de westerse medische basiskennis en officiële certificaten voor deze methodieken. De praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG en geregistreerd bij RBCZ  De meeste zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering.

Qi-Pong vindt je in het gezondheidscentrum aan de Oberonweg 1 in Spijkenisse. Meer info staat op qi-pong.nl waar een afspraak kan worden gemaakt. Hier zijn ook de reviews van cliënten te lezen. Bellen mag natuurlijk ook: tel: 06-46 428 187.

 

Carry Maria