Praktijk InnerRijk

Wat fijn dat ik je als lezer mag begroeten!

Mijn naam is Marieke den Haan en ik ben werkzaam als holistisch therapeut in Brielle. 

Holisme komt van het Griekse woord ‘holos’ en dat betekent ‘geheel’. In mijn werk als therapeut kijk ik dan ook naar de gehele mens. Fysieke klachten ontstaan vaak door emotionele of mentale disbalans, maar ook op energetisch en/of spiritueel vlak heeft men wel eens een steuntje in de rug nodig. 

Omdat ik tijdens een consult samen met jou vanuit verschillende invalshoeken naar je klachten zal kijken, kun je stellen dat je bij mij terecht kunt voor zowel ‘BODY’, ‘MIND’ als ‘SOUL’. Wanneer je geen klachten ervaart en bijvoorbeeld alleen een energetische boost wilt, ben je van harte welkom voor een ontspannende reikibehandeling met eventueel een heerlijke klankschaalmassage. Naast holistische therapie en Reiki, bied ik ook Access Bars behandelingen aan. 

Wil je meer weten? Neem gerust een kijkje op mijn website www.innerrijk.nl of neem telefonisch contact met me op (06 19158004), een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook. Ik hoop je te zien in mijn praktijk! 

Met een warme groet,

Marieke den Haan

 

Carry Maria