Praktijk Hanneke van Borselen

 Mijn naam is Hanneke van Borselen. Ik heb verschillende spirituele en alternatieve opleidingen en cursussen gevolgd o.a. voor Reiki-master, Irisi-ki leraar, regressietherapie, Bach-bloesentherapie, energetische therapie, ontspannings- en stoelmassage.

Vanuit deze verschillende disciplines ben ik een holistische praktijk gaan ontwikkelen en begeleid ik mensen in verschillende fases van hun ontwikkelingsproces.

Bij een holistische visie behandelen we niet alleen de symptomen, maar er wordt vooral gekeken naar de oorzaak van de klacht. Ik ga er vanuit dat een persoon niet alleen uit een lichaam bestaat, maar uit meerdere niveau’s ; fysiek-, mentaal-, emotioneel-, psychisch- en zieleniveau.

Om te kunnen helpen werk ik op alle niveau”s. Er wordt een beroep gedaan op het zelfgenezend vermogen van de persoon. In een consult kan ik meerdere behandelingen combineren.

Ik werk met:

 • Deblokkade’s
 • Regressie- en hypnotherapie
 • Reiki en Irisi-ki
 • Massage
 • Nieuwetijdskinderen
 • Bioresonantietherapie
 • Allergieën testen
 • Ontstoren
 • Energetisch reinigen
 • Bachbloesemtherapie
 • Workshops

Meer informatie kunt u vinden op www.hannekevanborselen.nl

 

 

Carry Maria