Praktijk Binnen

Praktijk Binnen

Ontspant, geeft energie en

brengt lichaam en geest in balans.

 

Wij leven in een drukke tijd waar het moeilijk is om rust te vinden en bij je zelf te komen.

De dagen, weken en maanden vliegen voorbij en je haast je van de ene naar de andere afspraak, hierbij vergeet je snel om naar je eigen lichaam te luisteren.

Je lichaam is echter je grootste vriend en wil jou alleen maar iets vertellen. De meeste mensen hebben het contact met hun lichaam verloren.

Met mijn behandelingen wil ik je uitnodigen om weer in contact met jezelf te komen, naar binnen te luisteren en de taal van je lichaam te leren begrijpen.

Therapievormen:

Shiatsu, Fonoforese (Toonpunctuur), Reflexzonemassage, Schüssler celzouttherapie, Gezichtsanalyse, Bloesem remedies, Jin Shin Jiutsu en Massage bij Kanker.

Als basis gebruik ik altijd Shiatsu. De andere therapievormen zijn een prachtige aanvulling gebruik ik in overleg met de cliënt.

Voor wie:

Mensen met een burnout, schouder,- rug,- en nekklachten, en vooral mensen boven de 50 tot op hooge leeftijd heben veel bat bij de behandelingen.

Ook tijdens zwangerschap, preventief of bij andere lichamelijke klachten en voor innerlijke groei of ter ontspanning zijn de behandelingen aan te bevelen.

Massage bij kanker

Massage bij kanker is een zachte op jou afgestemde ontspanningsmassagge, rekening houdend met jou conditie, lopende behandelingen, mogelijkheden en wensen. Massage bij kanker kan in elke behandelfast worden toegepast.

Maria Jonker
Hoogvlietlaan 48
3235BL Rockanje
Telefoon: 0181-404121

E-mail: binnen2008@live.nl
www.praktijkbinnen.nl

* aangesloten bij de NVST