PCOS-Therapeut

Mijn naam is Samantha, Holistisch Therapeut, Reiki master, Masseur en PCOS ervaringsdeskundige.

Op mijn 18e ben ik gediagnostiseerd met Polycysteus-ovariumsyndroom. Waardoor mijn menstruatie erg rommelig en pijnlijk was. Ik veel last had van hormonale acné. Overmatig haargroei (op plekken waar vrouwen dat liever niet hebben), vermoeidheid, stemmingswisselingen, snel in een burn-out of depressie kon schieten en heel moeilijk zwanger kon worden.

In totaal heb ik er 10 jaar over gedaan om zwanger te raken. Waarvan 6 jaar in het ziekenhuis, door middel van hormoon tabletten/ injecties en IVF. Dat mocht allemaal niet baten. Telkens de teleurstellingen en al die hormonen, werden me teveel. Ik kwam in een depressie terecht en besloot 3 jaar geleden te stoppen met het ziekenhuis traject.

In die 3 jaar ben ik flink met mezelf aan de slag gegaan. Ik heb mijn dieet/ leefstijl aangepast. Ben flink met mijn trauma’s en oud zeer aan de slag gegaan. Toen tegen alle verwachtingen in had ik maart vorig jaar ineens een positieve zwangerschapstest in mijn handen, ik was gewoon op de natuurlijke manier zwanger geraakt!

Het is mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen met PCOS, die in dit zelfde traject zitten, te ondersteunen en begeleiden. Ik heb ervaren hoe zwaar het kan zijn en wat het mentaal met je doet, ik wil niet dat andere vrouwen dit alleen moeten ondergaan. Delen=helen & samen staan we sterk! 

Voel je vrij om mij een berichtje te sturen als je ergens mee zit/ hulp bij nodig hebt.

Aanbod:

1 op 1 traject

PCOS Sisters Cacao/ healing Ceremonie

PCOS Sisters United traject 

Reiki

Aromatouch massage

Ontspanningsmassage

Acces Bars 

Kijk op www.pcos-therapeut.com voor meer informatie, of neem contact met mij op via info@pcos-therapeut.com of 06-50567076.

Veel liefs!