Top Training & Coaching

Welke beweging kun jij maken zodat jij weer jouw kracht, jouw behoeften en grenzen en jouw talenten in kunt zetten? 

Of je het nu toe wilt passen in je werk of bij familie, je kan soms wel wat hulp gebruiken om te kijken hoe je moeitelozer kunt leven. Waar geef jij jezelf de ruimte en wanneer houd je jezelf juist tegen?

Wie ben ik?

Mijn naam is Gerda van den Top. Ik train en coach circa 15 jaar in het bedrijfsleven en werk sinds 2007 als lichaamsgeörienteerde therapeut. Ik werk graag op het snijvlak van persoonlijke en organisatorische vraagstukken. Mijn specialisme is familiebedrijven.

Ik werk met diverse methodes, waarbij ik familie en organisatieopstellingen meestal centraal stel. Daarnaast werk ik met Innerlijkkindwerk, lichaamswerk, traumawerk en diverse meditatietechnieken.

Ervaring:

Hoe beter kan mijn werkwijze uitgelegd worden door iemand die dit zelf ervaren heeft:

Gerda heeft als trainer en coach een unieke kwaliteit: verwondering. Zij kan volkomen zonder oordeel, ook in de meest ingewikkelde situaties, bij u of bij de groep blijven en vragen stellen vanuit een oprechte interesse. Dat maakt de thema’s los waar het werkelijk om gaat. De deskundigheid, de gedrevenheid en de warmte van waaruit zij werkt, dragen veel bij aan de resultaten die zij samen met u of met de groep altijd weer boekt. Een resultaat waarmee je verder kunt, want zij staat met twee benen op de grond. Met recht een Top Trainer!

Aanbeveling op LinkedIn van Saskia de Vries

Afspraak

Maak gerust een afspraak voor een eerste kennismaking. Natuurlijk is het ook prima wanneer je belt voor meer informatie. Ik hoor je graag!

Top training en coaching

Gerda van den Top

Walinxweg 5

3235 LP Rockanje

www.toptrainingencoaching.nl

06-27378082