INZICHT – Lessen over Leven

Praktijk voor Hypnotherapie, Stargate Experiences,healing, weerbaarheid,Mind fulness, diverse workshops en lezingen in Spijkenisse

Ik – Viviane van der Kolk – geboren in Den Haag heb in veel verschillende beroepen gewerkt en veel verschillende functies bekleed totdat ik – door eigen toedoen – een burn out kreeg. Achteraf een mooi moment om het roer om te gooien. Ik koos voor een 4-jarige opleiding tot Hypnotherapeut. Sinds 1999 heb ik mijn praktijk INZICHT Lessen over Leven.

Het aanvullen met diverse healing opleidingen was een logische stap voor mij.

Toch miste ik nog iets; het werken met groepen. In 2005 heb ik de opleiding tot Weerbaarheidsdocente in het basisonderwijs gevolgd en heb jarenlang via verschillende GGD’s “Kom op voor jezelf”en “Take Care” gegeven aan groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. De GGD’s gingen terug naar hun core business, zoals dat dan zo mooi heet en samen met 2 collega’s geef ik deze trainingen nog steeds op scholen in diverse plaatsen in Zuid Holland.

In 2016 kwam ik in contact met The Stargate Experience Academy. Daar heb ik diverse opleidingen on line gevolgd en in 2018 ben ik naar USA getogen en heb daar de Facilitator Opleiding gevolgd. Al mijn zoeken en werken aan mijzelf en mijzelf ontwikkelen zijn hier samen gekomen: dit is mijn pad!

INZICHT Lessen over Leven

Deze naam heb ik gekozen, omdat ik de overtuiging heb, dat het helpt wanneer iemand inzicht heeft in eigen functioneren. Je kan dan nog altijd besluiten om te blijven doen want je deed … Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg … of je maakt een andere keuze! Ik zie het leven als een school – wellicht helpt het dat ik leren leuk vind -, waarin we uitgedaagd worden om het beste uit onszelf te halen, plezier te hebben en onze opdracht te vinden.

Ieder mens is hier op aarde met een bedoeling, een reden. Zou het niet geweldig zijn om voor jezelf uit te vinden wat je weg is, waarom je hier bent?

In mijn praktijk INZICHT Lessen over Leven, heb ik mij vooral gespecialiseerd in:

  • het helpen van kinderen via een ouder of verzorger. Kinderen kunnen nog niet altijd uitleggen wat er met hen aan de hand is, door een bepaalde techniek te gebruiken, wordt er inzicht gekregen. Vaak kan dan in dezelfde sessie de heling al op gang gebracht worden.
  • zielsregressie (Life between Lifes) geeft inzicht op je eigen pad, handvatten voor het doorgaan of het roer omgooien. De mensen die een zielsregressie hebben ondergaan, hebben aangegeven dat het een levensveranderende ervaring is geweest.
  • niet eigen energieën naar Huis begeleiden. Zonder het te weten kunnen er niet eigen energieën aangehaakt zijn. Bij volwassenen kan het weghalen van deze energieën een enorme impact hebben; lichter voelen, minder foggy, alles weer scherp kunnen zien en weer kunnen denken. Aanhakingen bij kinderen haal ik altijd weg via de ouder/verzorger. De niet eigen energieën worden in liefde “Thuis” gebracht.
  • Stargate Experiences 1 op 1 en ook voor groepen. Dmv de Stargate wordt er contact gelegd met Engelen, Opgestegen Meesters en onze Sterrenfamilies. Deze lichtwezen werken in op ons fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele lichaam. De channeling die hierbij plaatsvindt is een persoonlijke boodschap in de 1 op 1 sessie en in een groep is het een boodschap voor de groep en soms een persoonlijke boodschap voor iemand aanwezig.

Alle technieken ooit geleerd in mijn opleiding en bijscholingen worden eclectisch gebruikt, zodat iedereen die bij mij in mijn praktijk komt op een zeer effectieve manier wordt geholpen.

Ik ben aangesloten bij de NBVH, RBCZ, TCZ en SCAG en voldoe daarmee aan alle eisen die door de overheid en de zorgverleners aan de additieve zorg worden gesteld. Mijn sessies worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de aanvullende verzekering van je zorgverzekeraar.

Wil je nog meer weten over mij?

Kijk dan eens op www.levensinzicht.com voor INZICHT Lessen over Leven en op www.respect4allcursus.nl, voor de weerbaarheid

Wil je een afspraak maken, maak dan gebruik van mijn contactformulier op de site of stuur een mailtje via info@levensinzicht.com.

Als je een Stargate Experience wilt meemaken, meld je dan aan via info@levensinzicht.com. Regelmatig geef ik groepsbijeenkomsten in diverse plaatsen in het land.