VitaMula Coaching & Training

In de zomer van 2017 heb ik besloten mijn hart te volgen, en heb me ingeschreven voor de opleiding tot Integraal Leefstijl & Vitaliteitscoach. Dit deed ik nadat ik een webinar had gezien van Mark Academy. Na dit webinar heb ik anderhalf uur jubelend wakker gelegen over datgene wat ik net had gezien. Preventief werken aan je gezondheid en je leefstijl aanpassen zodat je bruist van de energie en een vitaal leven leidt. Wie wil dat niet?

Ik heb er geen seconde spijt van sterker nog, ik ben ervan overtuigd dat je de sleutel tot een vitale en gezonde leefstijl zelf in handen hebt. Die overtuiging had ik deels al vanuit mijn achtergrond als yogadocent en de kennismaking met Ayurveda, maar deze is alleen meer sterker geworden.

Wie ik ben? Ik ben Sandra de Jager, 46 jaar en ik ben werkzaam als yogadocent. Daarnaast coach en train ik nieuwe collega’s binnen de Rabobank, maar ik vervul daar ook de rol als Vitality Booster.

Wat ik doe? Als Integraal Leefstijl en Vitaliteitscoach en trainer? Ik werk met het vijf dimensionale Mark Coachmodel. Binnen dit model komt de mens als geheel aan bod. Bij vitaliteit en leefstijl denk ik namelijk niet alleen aan eten en bewegen. Maar ook aan de kwaliteiten en talenten van jou als mens, wat is je doel in het leven, zijn er belemmerende overtuigingen en gedachten, hoe ga je met jouw emoties om en je relaties in het leven en in hoeverre neem je zelf de leiding over jouw leven.

Naast het coachen, geef ik trainingen en workshops, voor particulieren en bedrijven. Met het programma Vit@al en de Quickscan Organisatie in Balans wil ik werkend Nederland in beweging krijgen.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Email: info@vitamula.nl
Telefoon: 06-13680737
Website: www.vitamula.nl
Facebook: www.facebook.com/VitaMula-CoachingTraining