Verlicht je levenspad

Hi! Ik ben Anouk

Lange tijd zat ik vast in een leven waarin ik niet écht gelukkig was. Ik voelde me gevangen in het systeem en had geen idee hoe ik daar ooit uit moest komen. Inmiddels leef ik het vrije, creatieve, ontspannen en liefdevolle leven waar ik zó naar verlangde.

De vraag die mijn leven veranderde

Wat als je niets doet? Hoe zou je je over een half jaar voelen als je niets veranderd aan de situatie die je nu ongelukkig maakt? En over een jaar? Twee jaar? Vijf jaar?! NU is het moment om in actie te komen. Toen werd het me duidelijk. Dit móet veranderen. Ik kan en wil dit niet nog jaren volhouden. Daar ga ik echt aan onderdoor.

Mijn wil en gedrevenheid om te veranderen heeft ervoor gezorgd dat ik in relatief korte tijd ben getransformeerd. Ik ging mogelijkheden zien waar eerst alles onmogelijk leek. Er gingen deuren open waarvan ik niet wist dat ze bestonden. De weg werd letterlijk vrij gemaakt. Nu besef ik dat ik met mijn gedachten mijn eigen gevangenis heb gecreëerd en nu blijkt dat ik zelf al die tijd de enige was die de sleutel had. De enige die mij kon bevrijden uit mijn gevangenis was ikzelf.

Creëer het leven waarvoor je geboren bent

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun levensdoel te ontdekken en hun eigen persoonlijke pad te gaan bewandelen, zodat ze het maximale uit zichzelf gaan halen en een leven vol plezier, geluk en voldoening kunnen leven. Ik geloof namelijk dat iedereen hier op aarde is met een bepaald doel. Ik geloof dat we hier allemaal zijn om bepaalde lessen te leren en een bepaald doel te dienen. Ik geloof dat iedere ziel op aarde hier is om de wereld een mooiere, fijnere en veiligere plek te maken.

“Leer je verleden begrijpen, het heden helder zien en de toekomst verrijken”
~ Dan Millman

Levensdoelreading

Ik heb een systeem ontdekt dat inzicht geeft in je levensdoel en de bijbehorende hindernissen op dit levenspad. Deze levenslessen vormen de spirituele training zodat jij je kunt gaan ontwikkelen tot de beste versie van jezelf en je levensmissie kunt gaan léven. Ik maak op basis van dit systeem een persoonlijke levensdoelreading voor je die je inzicht geeft in je hoogste potentieel, in de obstakels die je te overwinnen hebt om daar te kunnen komen en in de tools die je gaan helpen om deze obstakels om te zetten in opstapjes zodat je met grote sprongen het leven kunt creëren waarvoor je geboren bent.

Meer over de levensdoelreading >

The Hero’s Journey

Met The Hero’s Journey neem ik je stap voor stap mee op je eigen innerlijke heldenreis, de reis naar het leven waarvoor je geboren bent. Je gaat je levensverhaal herschrijven en je gewenste leven beléven. The Hero’s Journey bestaat uit live inspiratiedagen, 1-op-1 sessies en een online community van bondgenoten met als doel het starten, afleggen en voltooien van je innerlijke heldenreis zodat ook jij je kunt bevrijden van je innerlijke gevangenis en je mooiste leven kunt gaan léven.

Meer over The Hero’s Journey >

Gratis inspiratiesessie

Wil je meer weten over mij, het levensdoelsysteem of mijn aanbod? Vraag dan een gratis online inspiratiesessie aan. Een inspiratiesessie is online koffiedate waarbij ik je ga helpen om licht op je eigen pad te schijnen. Jij mag vertellen waar we het over gaan hebben. Ik luister naar je, denk met je mee, deel mijn kennis, inspiratie en inzichten. Ik geef je persoonlijke boodschappen, opdrachten, tips en tools om je eigen inzichten te verwerven die je zullen helpen met meer kracht en zelfvertrouwen je levenspad te bewandelen. Ik help je het licht van je eigen lantaarn te ontsteken.

Inspiratiesessie aanvragen >

Ga mee op onderzoek en creëer het leven waarvoor je geboren bent!

Liefs, Anouk