Therapie bij MATTI

‘Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig’    – Albert Einstein

Therapie bij MATTI biedt specialistische hulp bij relatieproblemen en begeleidt ouders en kinderen door middel van gezinscoaching. Maatwerk staat voorop, zodat jij verzekerd bent van de juiste aanpak van jouw hulpvraag. Want iedere situatie vraagt om een specifieke aanpak.

Ik ben Mireille Matti. Sinds 12 jaar heb ik een eigen praktijk in Brielle, waar ik begonnen ben als Integratief Kindertherapeut. Uiteindelijk ben ik mij meer gaan specialiseren in relatietherapie en gezinscoaching en in het begeleiden van scheidingen. Naast therapeutische gesprekken geef ik ook trainingen en workshops, allen met een preventief karakter, omdat voorkomen nog steeds beter is dan genezen. Vanuit deze visie heb ik de relatie APK ontwikkeld. Een kortdurend traject speciaal voor stellen om de relatie te onderhouden, voor een goede en gezonde balans.

Ik geloof in verbinding, uiteindelijk zijn wij als mens allemaal op zoek naar verbinding. In deze verbinding speelt het gezien worden in wie we zijn een belangrijke rol. Binnen een partnerrelatie of een gezinsrelatie lukt dit niet altijd door verschillende omstandigheden. Als relatietherapeut en gezinscoach ga ik op zoek met de clienten naar de omstandigheden die zorgen voor de verstoring in de verbinding. Met respect naar ieders verhaal zorg ik voor veiligheid die van essentieel belang is om kwetsbare pijnpunten aan te snijden. Altijd met een luisterend oor, vanuit rust, begrip en inleving.

Lieve groet,

Mireille Matti

Therapie bij MATTI
Maarland NZ 87 Brielle
06-10475323

Email: info@therapiebijmatti.nl
Website: www.therapiebijmatti.nl