Pyramide Coaching

Welkom op deze pagina mooi mens.

Graag neem ik je even mee op een stukje van mijn pad, het pad dat mij bracht waar ik nu ben, werkend in mijn praktijk voor Pyramide Coaching en Vingerreflexologie.

Ruim 10 jaar heb ik als zelfstandig oefentherapeute-Mensendieck gewerkt in mijn eigen praktijk. Vele veranderingen in de gezondheidszorg en een baarmoederontsteking die mij bijna fataal was hebben mij doen besluiten iets anders te gaan doen. Er kwam ruimte voor nieuwe inzichten, begin 2008 ontdekte ik dat in bewust leven mijn ware passie ligt. Werkelijk naar mijn hart luisteren bracht echter wel wat keuzes met zich mee. Een echtscheiding na een relatie van 19 jaar, opnieuw beginnen met 3 jonge kinderen, een nieuwe relatie met mijn veel jongere liefde, opnieuw zwanger. Een heftige tijd, maar o zo dankbaar dat ik de stappen heb durven zetten.

Ondertussen heel veel gedaan op gebied van werk. Via sportmassage, naar energetische massages en emotioneel lichaamswerk. Daarnaast bleek dat ik mensen in gesprekken iets te bieden had. Luisteren, woorden geven aan gevoel, overzicht geven in een schijnbaar onoverzichtelijke situatie, het brengt mensen rust. De vlam van verlangen om er mijn werk van te maken groeide. Geduld werd mijn uitdaging. Op het juiste moment zou het zover zijn, dat wist ik. Eerst had ik nog blinde vlekken in mijzelf uit te werken.

Gaandeweg onstond Pyramide Coaching, een methode waarmee ik mijn visie inzichtelijk kan maken. Pyramide Coaching geeft mij handvatten om in een gesprek heel kort en krachtig duidelijk te maken waar dingen uit balans zijn en waar je dus je aandacht op mag richten om de balans te herstellen.

Toen ik ruim een jaar geleden Rudi Overstegen ontmoette, kreeg ik een mooie aanvulling in handen. Ik volgde bij hem de opleiding vingerreflexologie en merkte dat ik daarmee kon doen wat ik van binnen al wist. Maar al te vaak wordt ons handelen beïnvloed door onverwerkte emoties. En hoe fijn is het om deze oude blokkades doeltreffend te kunnen weghalen en direkt verschil te ervaren.

Ik mag er zijn voor al die mensen die zichgeblokkeerd voelen om een belangrijke stap in hun leven te maken. Voor mensen die helderheid wensen in hun relatie, zowel met zichzelf als met hun partner. Voor mensen die zichzelf hulp wensen bij het opvoeden/begeleiden van kinderen. Voor al die mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling. En voor al die mensen die in hun hart weten…. jij bent degene die mij even mag begeleiden op dit stukje van mijn pad.

Het is mijn wens een afspraak met je te mogen maken.

Liefdevolle groet, Caroline den Otter

 

Contactgegevens

Caroline den Otter

Brigantijn 42

3232CC Brielle

06-18346499

email: pyramidecoaching@gmail.com

facebook: Caroline den Otter (Pyramide Coaching)

website: wordt aan gewerkt