Profectus Coaching

Hoi, mijn naam is Kelly Smit en ik geef coaching.

Nu vraag je je vast af wat coaching nou eigenlijk is?
Coachen is werken, werken aan je toekomst, je onzekerheden, je ontwikkeling maar ook je dromen. Coaching onderscheidt zich van therapie of psychologie. Omdat het oplossingsgericht is en je handvatten geeft waar het leven gewoonweg wat makkelijker van wordt en wie wil dat nou niet?

We kennen allemaal het gevoel wel het dipje, niet lekker in je vel of het besef dat we ons leven graag anders zouden willen zien.

Door coaching krijg je inzicht in je persoonlijkheid, gedrag en jouw kwaliteiten. Onzekerheden weten we allemaal goed te benoemen, maar kwaliteiten zijn veel belangrijker.

Ik kan jou helpen je kwaliteiten optimaal te benutten en in te zetten. Zodat je bijvoorbeeld wel voor je zelf wilt kiezen en dingen gaat doen die je hiervoor niet durfde. Door coaching leer je denken in mogelijkheden en kansen in plaats van problemen en angsten.

Dit kan op verschillende gebieden zijn, denk aan werk, onderneming, relaties, gezin, emoties, vaardigheden etc.

Ik houd van no-nonsense coaching met de beide benen op de grond, zodat jij zo snel mogelijk beter in je vel zit en je doelen kan bereiken.

Facebook: www.facebook.com/kellyprofectus

Profectus Coaching. 208 likes · 52 talking about this. Coaching voor als je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en graag de uitdaging aan gaat! Ik help jou graag bij het bereiken van je doelen.

E-mail: profectuscoaching@outlook.com

Telefoon: +31628863169

Website: profectuscoaching.nl