Miranda de Groote

Miranda de Groote Leefstijl- en businesscoach

That’s MI! ♥ Wie ben jij?

Wie je bent valt niet altijd samen met wat je doet en wie je wilt zijn. Want wat jij eigenlijk wilt doen voldoet misschien niet aan de verwachting van anderen. Durf jij voor jezelf te kiezen, of ben je bang voor afwijzing en veroordeling? Begraaf je jouw dromen en blijf je “veilig” in je vertrouwde patronen, met oude ballast en negatieve, belemmerende overtuigingen? Of wil je gaan staan voor wie jij bent en ga je doen wat jij wilt!

Kijk nog eens goed naar jezelf? Wie ben jij?

Miranda de Groote, Leefstijl- en businesscoach Een anders dan anders leefstijl en businesscoach… geen bla bla, ik beloof je geen gouden bergen, levenslang alleen maar geluk of een torenhoge omzet… Wat ik je wel kan bieden is eerlijkheid, een praktisch plan van aanpak in Jip en Janneke taal en een (liefdevolle) schop onder je kont als je die nodig hebt!

Coaching

Ik ben expert in luisteren en HOOR jouw onuitgesproken woorden. Ik KIJK echt naar je, VOEL met je mee maar hou niet je handje vast. Tijdens mijn trainingen en workshops daag ik je, op een positieve wijze uit anders naar jezelf of je bedrijf te gaan kijken en ik laat je voelen waar het werkelijk om draait: ZIJN wie jij bent!

Motivatie/inspiratie

Mijn passie en missie is om zoveel mogelijk mensen te motiveren en inspireren om zelfverzekerd en zichtbaar op JOUW Catwalk of Life te stappen en te zeggen That’s Me!

Niet morgen, maar NU!

Voor meer informatie bel of mail naar info@mirandadegroote.nl – 06-13368699

Kijk voor meer informatie: www.mirandadegroote.nl