Margreet Verrij Coaching

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Margreet en ben, naast moeder, partner en levensgenieter, coach voor volwassenen en jongeren in Hellevoetsluis.

Wanneer je klaar bent met ‘overleven’ en in je hoofd zitten, je angsten achter je wilt laten of een verlies moet verwerken, dan zit je bij mij goed. Mijn kracht zit hem niet alleen in het naar boven halen en ombuigen van je belemmerende overtuigingen en patronen, maar ook in het jou laten ervaren en voelen van wie jij ‘werkelijk‘ bent. Tijdens de sessies ontvang je mijn volledige aandacht en aanwezigheid. Zo ontstaat er verbinding en verdieping, die je weer dichter bij jezelf brengt.

Jezelf terug vinden

Na mijn studie, ging ik werken in het MBO onderwijs. Eerst als docent en later ook als begeleider en coördinator. Ik genoot er iedere keer weer van wanneer jonge mensen en volwassenen vol zelfvertrouwen hun ‘eigen weg’ (terug)vonden. Maar ik wilde meer kunnen betekenen.

Verschillende belangrijke ‘events’ in mijn leven hebben mij gebracht waar ik nu ben.

Eén daarvan is dat ik mijn toenmalige man verloren ben door ziekte. Ik heb in die tijd intens ervaren wat echt ‘loslaten’ en accepteren betekent. Maar ook wat ‘de weg kwijt zijn’ betekent en jezelf terug vinden. Ik leerde weer op mezelf vertrouwen en voelen wat ik echt wilde. Ik ontdekte ook dat gevoelens als verdriet en teleurstelling er mogen zijn. Dat controle niet bestaat. Wel dat je de keuze hebt hoe je met de dingen om kunt gaan die op je pad komen. Dat je daardoor weer de regie kunt pakken en ‘altijd’ weer opnieuw kunt beginnen.

Daarnaast heb ik ook de uitdaging mogen ervaren en de vele ballen in de lucht willen houden als werknemer, moeder, partner en daarnaast gewoonweg mezelf willen zijn. Rust was uiteindelijk het enige wat ik nodig had. En focus.

Wat ik voor u kan betekenen!

Ik begon mijn eigen zoektocht naar meer balans, passie en ‘richting’ in mijn leven. Dit proces heeft zoveel in beweging gebracht, dat ik diverse coachopleidingen en methodiekcursussen ben gaan volgen. Hierdoor heb ik mijn wens, om anderen als coach nog duurzamer, dieper en krachtiger te kunnen begeleiden, waar kunnen maken.

Wanneer je bijvoorbeeld merkt dat je niet altijd de meest optimale keuzes maakt en andermans behoeften regelmatig voorrang geeft op die van jezelf. Of je merkt dat je in een impasse zit op je werk, binnen je relatie, je gezondheid of op een ander gebied in je leven. Je merkt dat je gedachten en emoties met je aan de haal kunnen gaan en oordeelt over jezelf en anderen. Dan bent je in mijn praktijk van harte welkom om, oa met behulp van onderstaande methoden, de pauze-knop in te drukken en te zoeken naar jouw antwoorden. Naar jouw gewenste verandering.

Systemisch coachen (bekend van de familie opstellingen)

Met een systemische blik wordt er zichtbaar welke mechanismen en onbewuste patronen er werkzaam zijn binnen jou zelf en jouw familie.  Zo ontstaat er meer begrip en inzicht en meer rust en balans in je leven, familie, relaties en werk.

Essentie van leiderschap (nemen over je eigen leven)

Met prachtige ‘down to earth’ tools van Stephen Covey, de diepte ingaan, om richting te leren geven aan je leven. Proactief te leren handelen, prioriteiten te leren stellen en andere succesvolle eigenschappen van leiderschap te cultiveren… om te komen waar je wilt zijn.

Voice Dialoque

VD is een methode om in dialoog te komen met onze innerlijke stemmen, die in essentie energiepatronen zijn die we in de loop van ons leven hebben opgebouwd, van instinctieve, gevoelsmatige, mentale en spirituele aard.

Emotional Freedom Techniques

Bij EFT maken we gebruik van specifieke herinneringen waaraan een ongewenst negatieve emotie gekoppeld is. We maken verbinding met de herinnering, waarna we de negatieve emotie en spanning neutraliseren met behulp van acupressuur: het kloppen op verschillende punten.

Lichaamswerk, Basis en Verdieping

Wat je niet verwerkt zet zich vast in je lijf als spanning en heeft effect op je ademhaling. Met lichaamswerk maak je van binnenuit contact met je lichaam, je gevoelens en verlangens en mag je de spanning loslaten.

Transactionele Analyse

TA helpt jezelf en anderen beter te begrijpen. Door het toepassen van de methoden uit TA kom je tot een efficiëntere, respectvolle communicatie.

Lichter Leven en Transformatief Coach Bridgeman Academy

Bij transformatieve coaching worden diepgaande energetische blokkades doorzien en ontwortelt vanuit de kern. Het gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Warme groet van Margreet Verrij

U kunt meer informatie vinden op mijn site:

www.margreetverrijcoaching.nl