Margreet Verrij Coaching

Mag ik mij even voorstellen?

Een aantal jaar geleden begon ik mijn eigen zoektocht naar meer balans, passie en ‘richting’ in mijn leven. Deze vond ik in het prachtige ‘Lichter Leven’  traject van Bridgeman.

Het proces wat daar begon te ‘groeien’ en voor mij zoveel in beweging heeft gezet, wil ik heel graag delen met anderen die hier ook naar op zoek zijn. Dit doe ik nu als lifecoach, voor volwassenen en ook als Jongerencoach. Daarnaast werk ik al jaren met veel plezier in het MBO met jongeren en als coach voor collega’s. In mijn vrije tijd geef ik ruimte aan een grote passie van mij, namelijk tekenen en het illustreren van kinderboeken.

Niet veel jaren nadat ik, op de kunstacademie, mijn 1ste graad had behaald als docent en was begonnen in het MBO, verloor ik mijn toenmalige man door ziekte. Ik heb in die tijd intens ervaren wat echt ‘loslaten’ en accepteren betekent. Maar ook wat ‘de weg kwijt zijn’ betekent en jezelf terug vinden. Ik leerde weer op mezelf vertrouwen en voelen wat ik echt wilde. Ik ontdekte ook dat gevoelens als verdriet en teleurstelling er mogen zijn. Dat controle niet bestaat. Wel dat je de keuze hebt hoe je met de dingen om kunt gaan die op je pad komen. Dat je daardoor weer de regie kunt pakken en ‘altijd’ weer opnieuw kunt beginnen. Ik ben dankbaar voor mijn huidige liefdevolle leven met mijn man en zoons.

Eerlijk kijken naar jezelf en wat je rol is in een situatie is niet altijd eenvoudig. Op dat moment voel je je namelijk kwetsbaar! Vaak hebben we de neiging, als we nare gevoelens hebben, redenen aan te wijzen buiten onszelf. Die ander ‘geeft’ je dat vervelende gevoel, toch?

Wat ik voor u kan betekenen!

Je voelt je op dit moment oké. Je leven loopt zoals het loopt. En toch vraag je je af of het anders kan. Je merkt bijvoorbeeld dat je niet altijd de meest optimale keuzes maakt en geeft andermans behoeften regelmatig voorrang op die van jezelf. Of je merkt dat je in een impasse zit op je werk, binnen je relatie, je gezondheid of op een ander gebied in je leven. Je merkt dat je gedachten en emoties met je aan de haal kunnen gaan en oordeelt over jezelf en anderen.

Je wilt graag een andere weg inslaan..

Als lifecoach zoeken we samen naar jouw eigen antwoorden en geef ik je een nieuwe manier van kijken naar jouw leven en wat je gelukkig maakt, zodat je meer geluk kan ervaren.

Ik reik je strategieën en technieken aan om zelf met belemmerende overtuigingen en emoties om te gaan, relaties te verbeteren, van je leven te genieten in balans en doelen te stellen en te bereiken!

Door mijn manier van coachen krijg je meer zelfinzicht en word jij je bewust van jouw gedrag en achterliggende motivatie, om zo tot nieuwe mogelijkheden te komen. Je leert de regie over je leven zelf op een krachtige manier (terug) te pakken, zodat je het maximale uit je leven kan halen en jezelf (beter) leert kennen.

Vriendelijke groeten van Margreet Verrij

U kunt meer informatie vinden op mijn site:

www.margreetverrijcoaching.nl