KSR Coaching & Consultancy

KSR COACHING & CONSULTANCY staat voor Kracht, Samenwerking & Resultaat

Welkom!

Waarom verdien jij een coach? Er rust nog altijd een taboe op de begeleiding van een coach. En dat is vreemd, want waarom kijken we op naar bekende artiesten, voetballers en invloedrijke mensen? Weet je waarom zij goed presteren en met beide benen op de grond blijven staan? Zij hebben een personal coach die ze met regelmaat zien en spreken. Met een coach gaat reflecteren en de dingen in perspectief plaatsen veel sneller. Samenwerken met een coach is iets om trots op te zijn, want werken aan jezelf is een proces dat nooit stopt. Pure verwennerij voor je persoonlijke, mentale verzorging. Zie het als onderhoud en een verwen uurtje voor jezelf, pure Wellness!

Ben jij
Baas over je gedachten en emoties?
Bereid om naar jezelf en naar binnen te kijken?
Altijd bezig met je interne discussie en het ‘zelf doen’ syndroom?

Op zoek naar
Balans, inzicht en passende antwoorden?
Een vertrekpunt waarbij de coachvraag centraal staat?
Een coach op Voorne Putten die bij jou past, werkelijk naar je luistert en in staat is op liefdevolle, maar ook op confronterende wijze beweging teweeg te brengen?

Stop met zoeken!
Zonder zweverig te zijn verbind ik als professional rationaliteit met spiritualiteit. Op een praktische en directe wijze werk ik graag met jou samen om inzicht en bewustwording te creëren. En niet door met je mee te praten of mee te bewegen. Ik luister, neem waar en stel vragen. Op een liefdevolle en respectvolle  manier benaderen we de ingesleten patronen die je zelf niet meer ziet, hou ik de spiegel voor, en ondersteun ik op weg naar nieuwe inzichten en patronen.

Elke beslissing die je neemt bepaalt de koers van jouw leven! Situaties zijn nooit bepalend, maar wel hoe jij er mee omgaat.