Jenny Krijgsman psychologiepraktijk

Psychologiepraktijk voor verandering en groei

‘All I really love to do,

is to bring out the light

in me and you.’

Welkom

Dag Mooi Mens!

Met passie en plezier inspireer en begeleid ik mensen op hun persoonlijke ontwikkelingsweg om hun eigenheid en bezieling te ont-dekken en tot volle groei en bloei te brengen.

Ik doe dit door je dichter bij je essentie, je talenten en ware kracht te brengen en te werken aan wat dit in de weg staat.

Het is werken aan jezelf, werken aan alles wat jouw essentie, licht, in de weg staat.

Worden wie je bent, doen waar je blij van wordt en je wezenlijk voedt. Autonoom leven, vrijheid in verbondenheid. Genieten van het onderweg zijn. Draagkracht en kunnen rusten in jezelf. Dualiteiten omarmen. Bezield leven vanuit je hart!

Mijn kracht ligt in het zien en helen van waar je innerlijk gewond bent geraakt. De plek van de wond is waar je jezelf (terug)vindt. Thuiskomen, en thuisbrengen van het meest dierbare in jezelf. Lief Kind in Mens.

Wie ben ik?

Ik ben Jenny Krijgsman-Laurman (1957). Ik hou van mensen en van het leven. Als kind al zag ik de mens achter zijn maskers.

Door mijn levensloop ontwikkelde ik mijn intuïtie en het talent te zien waar mensen niet echt leven, heling nodig hebben en welke stappen nodig zijn om te groeien en bloeien. In mijn aanvankelijke loopbaan in het personeelswerk leerde ik nog meer het (verborgen) verhaal achter de mens te zien en hoe verledens van mensen in het heden door elkaar heen ‘ fietsen’ en voor verwarring en discommunicatie zorgen. Persoonlijke ontwikkeling stagneert, en dien ten gevolge ook de ontwikkeling van organisaties. En vice versa! In 2005 ben ik mijn eigen ontwikkelingsweg in het leven gaan verbinden met het begeleiden en inspireren van anderen hierin.

Mensen (weer) verbinden met hun essentie, bezieling en levenskracht voel ik als mijn levenswerk. Ik ervaar het delen hierin als leven in overvloed.

Trefwoorden in mijn begeleiding: verbinding, veiligheid en vertrouwen, compassie en liefdevol, intuïtief, heling, serieus en speels, inspirerend, veelzijdig, professioneel, zacht en krachtig

 

Werkwijze

Mijn aanpak richt zich op de hele mens: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel (ziel). Ik ontmoet je vanuit mijn hart en werk met wat het beste bij jou en de situatie past. Ik heb mijn eigen mix van verschillende reguliere, westerse methodieken en oosterse werkvormen. In de begeleiding zijn er elementen van coaching, counseling, therapie en training. Ik werk met:

 • gedachtegoed van C.G. Jung, psychologie die de laag van de persoonlijkheid en de ziel omvat
 • lichtpuntwerk (Riet Okken) Een krachtige en liefdevolle vorm van emotiewerk
 • systemisch werk en (familie)opstellingen
 • creatieve levens-loopbaanbegeleiding (Studio Mattias)
 • Transactionele Analyse: het Ouder-Volwassene-Kind model
 • gesprekstherapie en counseling
 • karakterstructuren (overlevingspatronen)
 • talenten- en inspiratiespel
 • muziek, gedichten en verhalen
 • creatieve werkvormen
 • meditatie, visualisatie, inquiry
 • Naast de werkvormen ben ik zelf het belangrijkste instrument in de begeleiding.
 
Aanbod
Individuele sessies, bewustwordingstraining ‘De kracht van jeZelf Zijn’, workshopdagen Familieopstellingen, training ‘Bezield leven en werken’ – oriëntatie op leven en werk, Vrouwenkracht- en inspiratiecirkel

Opleiding

holistische HBO psychosociaal counselor (Academie Integrale Menswetenschappen SPSO), 3jarige LichtPuntWerk, Creatieve Loopbaanbegeleiding vanuit je essentie (Studio Mattias), Ziekte als bron van heling, Systemisch Werken en verder verschillende trainingen en workshops

 

Contactgegevens

Jenny Krijgsman-Laurman

Componistenpad 7

3261 JH Oud-Beijerland

telefoon: 0186 61 33 95  /  06 201 95 863

jennylaurman@gmail.com

website: is in de maak!

Durf te leven

Durf te doen

Durf te stralen

Dans je leven

LEEF