Crescendo Coaching

Coaching buiten in de natuur: dat is echt mijn passie. Buiten krijgt het coachingsgesprek vleugels omdat er altijd verrassende elementen ontstaan door wat je om je heen ziet, waar je tegen aan loopt, het spel der seizoenen of een opkomend sensatie in je lijf die je iets te vertellen heeft. Het is een intuïtieve en creatieve manier van werken. Maar ook heel erg “down to earth”: je voeten blijven op aarde en het gaat er telkens om welke stap je nu wilt nemen in jouw zelfrealisatie proces.

Wandelcoach Helen Edwards

Ik neem je graag mee op zelfontdekkingsreis. Dat is mijn achtergrond, beroepsmatig vanuit mijn loopbaan als psycholoog, en ook op persoonlijk niveau. Als geen ander weet ik hoe het is om eigen blokkades en twijfels te overwinnen, op zoek te gaan naar datgene wat mij als mens inspireert en het gevoel te ontwikkelen dat ik uit eigen kracht opereer. Mijn ervaring plus expertise deel ik graag met anderen die bewuste keuzes in het leven willen maken opdat er meer balans, plezier en verbinding ontstaat.

Startpunt voor de wandelingen: Het Bezoekerscentrum Tenellaplas, Rockanje. Of, in overleg, op een andere locatie in Zuidwest Nederland.

Meer weten? Neem contact met me op om een vrijblijvende intakewandeling af te spreken of kijk op www.crescendocoaching.nl voor nadere informatie.

Helen Edwards, psycholoog en wandelcoach
helen@crescendocoaching.nl
06-13167102