Massagestudio Touch of Health

Mijn naam is Annemieke Monster, massagetherapeut en sinds enkele jaren werk ik met zeer veel plezier en toewijding in mijn massagestudio “Touch of Health” te Hellevoetsluis.

Als u de site van Bewust Voorne Putten bezoekt dan bent u zich waarschijnlijk aan het verdiepen of opzoek naar een manier om u weer beter in uw lichaam te voelen, en dat is mooi en goed begin.

De tijd waarin wij nu leven is een drukke, hectische tijd, een tijd waarin de lat door onszelf of door buitenaf hoog wordt neergelegd.
Voelen wij ons goed en slapen we voldoende dan kan ons lichaam dat best een poosje aan, het zelfherstellend vermogen van het lichaam is een knap systeem. Maar daar zitten grenzen aan en moet naar geluisterd worden, vooral als er stress en spanning bij om de hoek komt kijken. Lichaam en geest werken samen en zijn niet los van elkaar te koppelen. Spanningen en stress gaan zich manifesteren in het lichaam, met alle gevolgen van dien.

Veel voorkomende problemen zijn, hoofdpijnen, nek en schouderpijnklachten, lage onderrugklachten, opeens ontstaande blessures en slaapproblemen of een gevoel van niet meer vooruit kunnen of willen.

Als massagetherapeut reik ik u handvatten aan, waarmee uw lichaam aan de slag kan en weer in zijn oorspronkelijke balans terugkomt. Ik werk met verschillende massagetechnieken die ik afstem op uw lichaam en eventuele klachten. Natuurlijk bied ik ook een heerlijke ontspannende massage die preventief werkt om klachten te voorkomen.

Verschillende massages waarmee ik werk zijn:

  • Bindweefselmassage
  • Sportmassage
  • Triggerpoint behandeling
  • Nek/ Schouderpijnklachten behandeling
  • Ontspanningsmassage
  • Lymfe drainage
  • Lomi Lomi massage
  • Hotstone massage
  • Zwangerschapsmassage
  • Stoelmassage (evt op locatie)

Graag ontmoet ik u in mijn massagestudio “Touch of Health” te Hellevoetsluis.
Voor meer informatie kunt u mijn website bezoeken
www.massagestudiohellevoetsluis.nl

Of neemt u contact op voor evt vragen of een afspraak.
Tel: 06-53405944.

Vriendelijke groet, Annemieke