Massage Yvonne Noot

Even geen telefoon, geen email, geen facebook, geen kinderen, even geen……………alleen maar ontspanning.

Mijn naam is Yvonne Noot, ik geef ontspanningsmassages in Spijkenisse.

In mijn praktijk kom je tot rust, geniet je van een heerlijke massage op een massagetafel, massage stoel of een reiki behandeling op de tafel of stoel.

Ik geef de volgende massages:

Stoelmassage:
Massage van de rug, bekken, armen, nek, schouder en hoofd. De massage wordt over de kleding heen gegeven op een speciaal ontworpen stoel en duurt ongeveer  15/20 minuten. Stoelmassage kan verlichting geven bij hoofdpijn, nekpijn door bijvoorbeeld verkeerde werkhouding achter de computer.

Guashamassage:
Massage van de nek, schouders, rug en wordt gegeven op de blote rug. Met een jade steen wordt er over de rug geschraapt. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en afvalstoffen veroorzaakt door o.a. stress, voeding, roken enz. worden op deze manier weggeschraapt. De massage is niet pijnlijk, al ontstaan er door het schrapen wel rode plekken, maar deze verdwijnen weer snel. Massage duurt ongeveer 15 minuten.

Hoofdpijnmassage:
Veel mensen hebben last van bijvoorbeeld spanningshoofdpijn door stress. Hoofdpijn veroorzaakt veel verzuim, is van invloed op het sociale leven, werk en sport. Hoofd, nek, hals schouder rug en gezicht, worden gemasseerd. Deze massage bevordert ook de nachtrust. U ligt ongeveer 25 minuten op de massagetafel.

Hot Stone massage:
Massage met ongetrommelde IJslandse lavastenen. Op de blote huid met olie, zorgen deze warme stenen voor een heerlijke ontspanning van de spieren. Last van stijve spieren en/of spierpijn, dan is deze eeuwen oude massage techniek een aanrader. Massage van nek, schouders, rug, armen, benen en duurt ongeveer 45 minuten. (kan ook als deelmassage, alleen nek, schouders, armen).

Ontspanningsmassage:
Op de massagetafel krijgt u 45 minuten lang een massage. Massage van hoofd, nek, schouders, armen, rug en benen (kan ook als deelmassage). Bij deze massage masseer ik met mijn handen, maar de massage kan ook met magneten, bamboesticks, jadesteen, jaderoller of cuppings worden gegeven.

Kruidenstempelmassage:
Kruidenstempelmassage is een massage van Oosterse oorsprong, waarbij gewerkt wordt met warme kruidenstempels. In een stempel zit citroengras, plai, geelwortel, kafferlimoen en tamarinde. Door de stempels te verwarmen met stoom en vervolgens het lichaam hiermee te masseren en te stempelen kan men genieten van een heerlijke massage.
Benen, armen, rug, nek en schouders worden gemasseerd en gestempeld. De massage duurt ongeveer 45 minuten`

Graag zie ik u in mijn praktijk. Ik werk op afspraak.

Relax, health, well-being
Balans tussen lichaam en geest

Massage & Reiki Yvonne Noot
Saarhof 22
3207 PH  Spijkenisse
06-41026138
Email: h.noot@gmail.com

Facebook: Massage & Reiki Yvonne Noot
Instagram: massage.reiki_yvonne.noot