Massabia Healing en Therapie

 

Massabia Healing en Therapie

Mijn naam is Bianca Mostert, energetisch therapeut. Mijn passie is genezen met mijn handen. Met meer dan 15 jaar verdieping, is mijn eigen chakra healing en reading methode ontstaan. Wel of niet aangevuld met IEMT kunnen er zo diepe transformaties plaatsvinden.

Chakra healing en reading: Ik lees als het ware hoe je nu in het leven staat en wat daar niet lekker loopt. Ik geef je informatie mee hoe je hieraan kunt werken. De chakra’s worden schoongemaakt en in balans gebracht zodat de energie weer kan stromen. Cliënten voelen zich hierna bewuster, beter, sterker en meer in balans.

Energie healing: Bij pijn toegepast en voor het activeren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Zware energieën, spanningen en blokkades worden verwijderd. Ik werk met uiteenlopende energie vormen in samenwerking met teams van lichtmeesters en engelen.

Integral eye movement therapie: IEMT is een korte, snelle en effectieve methode om ongewenste emoties, gevoelens en herinneringen te verminderen of te laten verdwijnen. Het is te vergelijken met EMDR. Het belangrijkste verschil is dat het bij IEMT niet nodig is om lang over je ‘probleem’ te praten of deze hoeft te herbeleven.

Vergoeding bij de meeste zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent.

Website: www.massabia.nl

Email: massabia@live.nl

tel: 06-41954077

Carry Maria