Mariska Wedzinga Wandelcoach

Wish it, dream it, do it! 

Door deze spreuk ben ik mij enige tijd geleden gaan verdiepen in therapie en coaching om meer rust en balans in het leven te creeren maar ook om anderen hiermee te inspireren. 

Naast wandelcoach ben ik ook coach in hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Tevens ben ik opgeleid als rouwcounselor. De genoemde specialisaties integreer ik in de wandelcoaching. Het letterlijk in beweging komen, rust in je hoofd brengen werkt voor iedereen.

Samen met jou breng ik in kaart waaraan je wilt werken en gebruiken wij de natuurlijke omgeving om letterlijk en figuurlijk stappen te maken. 

Als rouwcounselor bied ik ook lutografie aan. Met lutografie werk je online aan je persoonlijke rouwproces door middel van opdrachten en ter ondersteuning krijg je bijvoorbeeld meditaties. Zo kan er een boek ontstaan ter nagedachtenis aan jouw dierbare. Meer informatie op www.lutografie.nl   

Sinds januari ben ik lid van de vereniging Bewust Voorne Putten en het is prachtig om te zien hoe iedereen in zijn of haar kracht bijdraagt aan de complementaire zorg op Voorne Putten. Daarom zal ik, uiteraard in overleg met jou, soms doorverwijzen naar mijn collega’s. 

Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan op mijn website:

www.inspiredbynaturewandelcoaching.nl

 

 

Carry Maria