Karesma Coaching

Ik ben Karin Schipper en vanuit mijn praktijk Karesma in Spijkenisse geef ik healing en coaching. Afgelopen november (2021) ben ik gestart met de opleiding tot Transformatie Coach aan de Bridgeman Academy.

Deze stap heb ik genomen omdat ik het belangrijk vind om aan mijzelf te werken om een zo zuiver mogelijk kanaal te zijn als therapeut, zodat mijn adviezen niet gekleurd zullen zijn door mijn eigen belemmerende overtuigingen.

Door het transformeren van iedere blokkade, trauma of conditionering zal je leven lichter zijn en je frequentie verhogen. Het opruimen van obstakels op je weg zal leiden naar een duidelijk zicht op je levenspad en uiteindelijk je missie.

Als Transformatief coach ben ik in staat om diepgaande energetische blokkades te doorzien en te ontwortelen vanuit de kern. Ongeacht de uitingsvorm waarin deze disbalans zich manifesteert en de oorsprong van de blokkade. Dat kan zijn in dit leven of een vorig leven. Pijnstukken kunnen worden getransformeerd op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Zodat (karmische) levenslessen worden geleerd.

Ben jij benieuwd wat Transformatief Coachen voor jou kan doen? Bij Karesma kun je terecht voor een sessie in de praktijk in Spijkenisse. Maak hier een afspraak, of volg mij op Facebook of Instagram.

website:karesma.nl

mail: info@karesma.nl

Tel: 0627184301

Carry Maria