Bewust Voorne-Putten Festival

In 2021 houden we het festival weer op het heerlijke eilandje bij de Jumbo in Brielle: de Brielsche aap.

Dit jaar met een speciale editie, dus niet met de pleinen zoals onderstaande, maar met geplaceerde workshops en belevingen. Kijk hier voor alle info en om kaarten te bestellen: www.bewustvoorneputten.nl/festival-2021/


De pleinen:

The Joy of Yoga Area

Er zijn zoveel verschillende vormen van yoga! En elk heeft­­ een eigen dynamiek en effect op jouw lichaam en geest. Op deze plek op het eiland kun je gratis workshops volgen om te voelen welke yogavorm bij jou past. Daarnaast zijn er ook diverse experiences te ondergaan.


Het Kom in je Kracht Veld

Weten wie je bent en wat je wilt: dat is niet altijd makkelijk. Op het Kom in je Kracht Veld kun je onder begeleiding van coaches kleine sessies doen en workshops volgen die je helpen om jezelf te ervaren in verhouding tot de wereld om je heen. Hoe geef je je grenzen aan? Hoe bepaal je welke richting je op moet? Waar ligt je kracht? En hoe kom je voor jezelf – én voor je talenten – op?


Het Weer in Balans Plein

In Azië spreekt men over chi of Ki om ‘levensenergie’ aan te duiden. Yin & Yang staan voor de twee kanten in je tussen je buiten- en binnenwereld. Deze energie moet overal in balans zijn om je goed in je vel te voelen. Stress en andere factoren verstoren deze balans. Natuurgeneeskunde, voeding, reiki en andere therapieën ondersteunen het lichaam om zichzelf te helpen. Ervaar vandaag zelf hoe.


De Massagelaan

Onderga een massage of een behandeling op een van de rustigste plekjes van het festival. Op de wal en langs het water staat deskundige behandelaars om je onder handen te nemen en je even alles te laten vergeten. Ontvang en geniet; ontspan en laat maar los. Geef je maar over en laat de behandeling als een warm bad over je heen komen.


The House of Feathers

Een vleugje verwondering of magie helpt je om meer van het leven te genieten. Als je dromen hebt en deze wilt waarmaken, dan laat je je creatieve gedachten en fantasie de vrije loop. En je gevoel volgen helpt je om stappen te zetten die je normaal spannend vindt. Op deze plek op het eiland vindt je vandaag een vleugje magie terug. Zo kun je hier een tarotkaartje laten trekken of zelf een krachtvoorwerp maken.


The Field of Senses

De zintuigen staan centraal op dit veld. We vergeten wel eens in onze westerse wereld hoe belangrijk de zintuigen zijn. Wat doet kleur met je, sfeer of zelfs geur? Bij de deelnemers op dit veld kun je je laten adviseren over geuren, kleuren en meer.


Zen aan het Water

Kom even tot jezelf op dit mooie plekje aan het water. Ervaar de stroom van gedachten die continu doorgaat en alle hectiek erachter en voel wat er gebeurt als je er even afstand van neemt tijdens een korte meditatie of mindfulness-workshop. In de ruimte tussen de gedachten ben je bij jezelf, in rust. Vanuit daar kun je weer kiezen wat je zélf wilt.