Online festival: sessies

Een online sessie tijdens het Online Bewust Voorne-Putten Festival boek je vooraf bij de desbetreffende deelnemer. Hij of zij plant een tijd met je in. Hoe je contact met hem of haar op neemt, zie je hieronder.

1. Mini – power- sessie, Yvonne Reijnen van YanaRa Coaching.

In deze sessie begeleid ik jou naar de connectie met jezelf en spoor ik eventuele blokkades op, die jou momenteel dwarsbomen in je leven. Hierna ervaar je meer rust in je hoofd en lijf, meer (zelf)vertrouwen en liefdevolle kracht.

 •  Duur: 30 minuten
 • Kosten: 10,- euro
 • Aanmelden kan via info@yanaracoaching.nl. We spreken dan een tijdstip af op zondag 5 juli. Na betaling ontvang je een link naar Zoom in je mail. Het enige wat je hoeft te doen is op het afgesproken tijdstip de link aan te klikken. 

2. Chakra healing door Bianca Mostert van Massabia

Goed in je vel met gezonde chakra’s.
Eventuele blokkades worden weg gehaald, en je ontvangt een reading waarom het chakra uit balans was. Het chakra kan weer stromen

 • Deze kennismaking sessie duurt maximaal 20 minuten. Na een kort gesprekje over evt klachten of waar je mee zit, geef ik healing aan de betreffende chackra(s).
 • De kosten zijn 5,-, zorg ervoor dat je rustig kunt gaan liggen en zet je telefoon zo liggend neer, zodat ik je hele lichaam kan zien tijdens het beeld bellen.
 • Via whats app kun je mij video bellen, reserveer jouw plekje door voor 4 juli een whats app berichtje te sturen naar 06-41954077.

3. Experience ‘Van irritaties naar ontspannen in relaties door Margeet Verrij Coaching

Wil je graag irritaties en oordelen loslaten en je niet meer zo mee laten slepen door gedachten en emoties? Krijg in deze experience inzichten in je interactiepatronen en laat los!

 • Duur: 20 á 25 minuten
 • Deelname kost €5
 • Online via Skype (je ontvangt een uitnodiging) of whatsapp videocall. Meld je aan via info@margreetverrijcoaching.nl. Je krijgt vervolgens de beschikbare tijden door waar je je voor in kunt schrijven, tussen 10.00 en 17.00. Nadat je je voorkeur heeft doorgegeven zal ik je sessie bevestigen

4. Individuele Access Consciousness™ tools sessie door Nanda van Wink van Tink en/of Aglaia van INrGY.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd, die, die zachtjes worden aangeraakt. Bars laten nalopen is als het verwijderen van alle oude bestanden en downloads van je computer, dingen die hem vertragen. Jouw verleden bepaalt niet langer je toekomst. In plaats van functioneren op de automatische piloot, kun je aanwezig zijn en functioneren vanuit keuze en zet het eindeloze gekwaak van je gedachtenstroom uit. Een persoonlijk voorproefje en dat zelfs online! Een kennismakingsessie duurt 30 minuten. Een aantal Barspunten worden aangeraakt. Je maakt kennis met deze manier van ontladen, ontspannen.

 • De prijs bedraagt 20 euro voor 30 minuten
 • Wie een kennismakingssessie wil boeken, neemt contact met ons op via Nanda: 06-11155695. We werken via Zoom.

5. Je kunt alles hebben, doen en zijn wat je maar wilt. Door Patty Zervaas

We denken dat het leven hard werken is, zwaar moet zijn of voor jou niet is weggelegd, ‘maar niets is wat het lijkt’. Stel je meest prangende vraag aan mij en ik geef je inzicht, zodat je leven weer moeiteloos kan stromen.

 • Krachtontmoeting met Patty Zervaas, 15 minuten voor € 5
 • Aanmelden: Mail mij op je-kunt@alleshebbendoenenzijn.nl en ik stuur je de gegevens voor ons gesprek.

6. Welke geur past bij jou op dit moment en waarom? – Michaël Kinkel

Tijdens het Online Bewust Voorne-Putten Festival op 5 juli kun je tussen 11.00 en 14.00 uur gratis een verse selfie (foto) sturen naar info@creative-incense.nl. Je krijgt dan een reactie van Michaël van Creative-Incense uit Brielle waarin hij vertelt welke geur hij nu bij je uit zou zoeken. Vervolgens kun je op de site kijken wat de betekenis is van de uitgezochte geur: creative-incense.nl bij ‘producten’.

7. Sessie ‘Start je eigen Heldenreis’ door Anouk Barendrecht

Voel jij je opgeslokt door het dagelijks leven? Voel je je vooral gestresst en bezorgd en loop je altijd achter de feiten aan? Dan is het de hoogste tijd om je éigen heldenreis te starten! Dat er iets moet veranderen staat vast. Maar hóe dan?! Tijdens deze sessie ga ik je helpen om licht op je eigen pad te schijnen. Ik geef je persoonlijke boodschappen, opdrachten, tips en tools om je eigen inzichten te verwerven die je zullen helpen met meer kracht en zelfvertrouwen je levenspad te bewandelen.