Online festival: livestreams

Alle livestreams zijn te volgen op onze facebookpagina. Zorg dat je om de tijd van de workshop die je wil volgen op de pagina zit en het wijzigt zich vanzelf. We starten om 11.00 uur met een voorafgemaakt filmpje, vanaf de Brielsche aap, waar het festival normaal wordt gehouden. Zorg voor genoeg ruimte, dan kun je de zonnegroet met ons mee doen.

Op avontuur met Nanda en Aglaia, maak de Magiër in je wakker.

Deze workshop wordt gegeven door Nanda van Wink van Tink en Aglaia van INrGY. Speel je mee met Tools en Clearings van Access Consciousness™?

 • Aanvang: 11.30 uur, duur: 30 minuten
 •  Zoek een plekje op waar je niet gestoord wordt

Workshop Kleur & Methode. Het vinden van je innerlijke kleur – Arianne van Genderen

Ben je ook nieuwsgierig wat jouw innerlijke kleuren zijn? Je bent van harte welkom on-line voor een kleuren ervaring in de vorm van een geleide meditatie. Stuur na afloop je kleurenervaring door en je ontvangt een korte kleuruitleg.

 • Aanvang: 12.10 uur, duur 30 minuten

“Hsp, wat kun je ermee” – Yvonne Reijnen

Deze minitraining van Yvonne Reijnen van YanaRa Coaching draait voornamelijk om bewustwording van jouw hoogsensitiviteit, inzicht in wat er in je lijf gebeurt en je krijgt praktische tips en tools om beter bij jezelf te kunnen blijven.

 • Aanvang: 12.50 uur, duur: 30 minuten
 • Klaarleggen: eventueel pen en papier

“Een reis door het toverbos voor meer zelfvertrouwen en innerlijke rust” – Marjolein Groen van Eye Am Me

Staat jouw hoofd ook zo vaak aan? En voel je je vaak onzeker? In het toverbos vind je een symbool dat jou een inzicht geeft, of een oplossing, voor je probleem of uitdaging waar je graag doorheen wilt werken. Daarna ga je een gevoel van vertrouwen en innerlijke rust verspreiden. Dit doen we door middel van adem, meditatie en hypnose. Doe je mee?

 • Aanvang: 13.30 uur, duur: 30 minuten
 • Zorg dat je lekker comfortabel kan zitten of liggen. Als je makkelijk in slaap valt, dan adviseer ik om te gaan zitten.

Geluk in eigen Hand – Petra de Bree Coaching

“Als je maar gelukkig bent” hoor je vaak zeggen. We willen allemaal gelukkig zijn, maar…. Wat is geluk? Is het een gevoel? Is het een evenwicht? Hoe bereik je het? Hoe houd je het vast? Kan je het vasthouden? Hierover wil ik het met jullie hebben, kijk je mee?

 • Aanvang: 14.10 uur, duur: 30 minuten

“Ongewenste energie van anderen uit je aura zetten” – Bianca Mostert van Massabia

Wanneer er veel energie van anderen in jouw energie veld is kun je moe worden omdat het energie onttrekt (bv na supermarkt bezoek of klagerig persoon of werkplek etc). Met deze methode geef je energie pakketjes terug waardoor je je aura schoonmaakt en je weer in je eigen energie en balans komt.

 • Aanvang: 14.50 uur, duur 20 minuten
 • Zorg voor een rustige omgeving

“Van stress naar geluk, met Stressologie”  – Praktijk Cecilia

Stress is niet alleen een psychologisch, maar ook een fysiek proces. Dat heb ik aan den lijve ondervonden. Ik had structureel last van stress en verkeerde langdurig in een ongezonde staat van overleven. De onschuldig lijkende aandoeningen namen toe en het werd steeds lastiger om de chronische stress de kop in te drukken. Ik heb van alles geprobeerd en behandelaars bezocht, maar niets leek te helpen. Totdat ik in aanraking kwam met Jurgen Spelbos en zijn methode. Stressologie is voor mij dé oplossing en nu ben ik zelf ervaringsdeskundige en Stressoloog.

 • Aanvang: 15.30 uur, duur: 30 minuten
 • Klaarleggen: eventueel pen en papier

Inzicht door de wijsheid van honden – Marian Dekker

Hondenliefhebbers weten dat het ontspannend is om te wandelen met je hond. Je kan door het gedrag van je hond te leren lezen veel inzichten te krijgen in jezelf. Coachen van honden is geweldig. Coachen van mensen d.m.v. honden is prachtig. Deze livestream wordt gegeven door Marian Dekker van MD Balanscoach.

 • Aanvang: 16.10 uur, duur: 30 minuten
 • Eventueel: pen en papier

Ontdek je droomleven – Anouk Barendrecht

Stel: Tijd, geld en energie spelen geen rol, wát zou jij dan doen met je leven? Grote kans dat je deze vraag niet zo 1,2,3 kunt beantwoorden. Toch is het belangrijk om een bepaald doel in je leven te hebben om naartoe te werken. Als je niet weet waar je heen gaat, hoe weet je dan dat je op de juiste weg bent?
Tijdens deze livestream ga ik je aan de hand van een aantal krachtige vragen helpen ontdekken wat het is dat je écht belangrijk vindt in je leven, zodat jij zelfs in het hier en nu meer rust, plezier en voldoening kunt gaan ervaren.

 • Aanvang: 16.40 uur, duur: 30 minuten
 • Eventueel: pen en papier