Bewust Voorne-Putten Festival

Op zondag 7 juli werd de zesde editie van het Bewust Voorne-Putten Festival gehouden, voor de tweede maal op de Brielsche aap. Bekijk de foto’s via deze link. Houdt deze pagina in de gaten voor informatie over het festival van 2020.

Er waren workshops yoga, mindfulness of meditatie en mensen genoten massages en behandelingen langs het water van de Brielse vest van de Brielsche aap. Er waren zeven pleinen, waar je korte sessies, consulten, massages en meer kon ondergaan. Betaalde je €5 euro bij de entree dan kreeg je het programmaboekje van het festival én kun je gratis workshops volgen. Hieronder de pleinen en deelnemers.

Bijzondere opening

De opening deze dag was om 11.00 uur en werd verzorgd door het duo The Land of Song. Jacqueline du Mortier en René Zoutewelle lieten de fijne klanken uit ‘the land of song’ Ierland horen aan bezoekers en deelnemers.


De velden & het programma:

The Joy of Yoga Area

Er zijn zoveel verschillende vormen van yoga! En elk heeft­­ een eigen dynamiek en effect op jouw lichaam en geest. Op deze plek op het eiland kun je gratis workshops volgen om te voelen welke yogavorm bij jou past. Daarnaast zijn er tegen een klein tarief ook diverse experiences te ondergaan.

@MarjoleinGroen @DojoShimai @SabrinaRangelrooij @PaulavandenBerghe

Lees meer over dit plein >


Het Kom in je Kracht Veld

Weten wie je bent en wat je wilt: dat is niet altijd makkelijk. Op het Kom in je Kracht Veld kun je onder begeleiding van coaches kleine sessies doen en workshops volgen die je helpen om jezelf te ervaren in verhouding tot de wereld om je heen. Hoe geef je je grenzen aan? Hoe bepaal je welke richting je op moet? Waar ligt je kracht? En hoe kom je voor jezelf – én voor je talenten – op?

@MargreetVerrij @YanaRaCoaching @AnoukBarendrecht @BodyLovingYoga @MoniqueSajet @WishEsKindercoaching @JacquelineHoekman @MarianneMoelands @NellekeLangendoen

Lees meer over dit plein >


Het Weer in Balans Plein

In Azië spreekt men over chi of Ki om ‘levensenergie’ aan te duiden. Yin & Yang staan voor de twee kanten in je tussen je buiten- en binnenwereld. Deze energie moet overal in balans zijn om je goed in je vel te voelen. Stress en andere factoren verstoren deze balans. Natuurgeneeskunde, voeding, reiki en andere therapieën ondersteunen het lichaam om zichzelf te helpen. Ervaar vandaag zelf hoe.

@SandradeJager @JaneCurrie @DebbySchuurman @AmberMartens @JacquelineKlinkhamer @MirandaRiet @MarjadeVriesLamens @MarianDekker @BelindaChristiaans

Lees meer over dit plein >


De Massagelaan

Onderga een massage of een behandeling op een van de rustigste plekjes van het festival. Op de wal en langs het water staat deskundige behandelaars om je onder handen te nemen en je even alles te laten vergeten. Ontvang en geniet; ontspan en laat maar los. Geef je maar over en laat de behandeling als een warm bad over je heen komen.

@AglaiaVanOord @RijkBaron @CarolineDenOtter @WinnifredSopacua @AnnekeVanHulst @LetsGoSport @IngeVrolijk

Lees meer en bekijk het programma >


The House of Feathers

Een vleugje verwondering of magie helpt je om meer van het leven te genieten. Als je dromen hebt en deze wilt waarmaken, dan laat je je creatieve gedachten en fantasie de vrije loop. En je gevoel volgen helpt je om stappen te zetten die je normaal spannend vindt. Op deze plek op het eiland vindt je vandaag een vleugje magie terug. Zo kun je hier een tarotkaartje laten trekken of zelf een krachtvoorwerp maken.

@TarotEnVrouwendanstheaterPatty #BeauLochtenberg @DeBoeddhaBoomDeLichteWereld

Lees meer over dit plein >


The Field of Senses

De zintuigen staan centraal op dit veld. We vergeten wel eens in onze westerse wereld hoe belangrijk de zintuigen zijn. Wat doet kleur met je, sfeer of zelfs geur? Bij de deelnemers op dit veld kun je je laten adviseren over geuren, kleuren en meer.

@ArianneVanGenderen @CeciliaHuismanSwart @MichaëlKinkel #EncausticArt-JeanettedeLange

Lees meer over dit plein >


Zen aan het Water

Kom even tot jezelf op dit mooie plekje aan het water. Ervaar de stroom van gedachten die continu doorgaat en alle hectiek erachter en voel wat er gebeurt als je er even afstand van neemt tijdens een korte meditatie of mindfulness-workshop. In de ruimte tussen de gedachten ben je bij jezelf, in rust. Vanuit daar kun je weer kiezen wat je zélf wilt.

@TamaraBroekhuizen @AnnemariePruijt @AnnemiekeHuizer @AnnetteMallens @SusanneMilbrad

Lees meer over dit plein >


Praktisch:

Locatie: Eiland de Brielsche aap, Kaaisingel 2 te Brielle
Datum en tijd: Zondag 7 juli, 11.00 – 17.00 uur (met gelijk om 11.00 uur een bijzondere opening).
Workshops: gratis na betaling van €5 bij de entree (bij de kas). Het workshopprogramma staat twee weken van tevoren op deze website. Volg het facebookevenement of Instagram om op de hoogte te blijven.
Meer informatie: info@bewustvoorneputten.nl