Festival 1 juli – deelnemers

Op deze pagina stellen wij de deelnemers aan u voor van het Bewust Voorne-Putten Festival 2018. De vijfde editie vindt plaats op het eilandje bij de Jumbo te Brielle: de Brielsche aap! Het festival opent om 11.00 uur met een bijzonder optreden van Oxygen; Healing by Music. Daarna zijn er gratis workshops te volgen, kunt u snuffelen op de markt met eerlijke, biologische of handgemaakte producten en kunt u voor een kort consult terecht bij de diverse deelnemers (onder voorbehoud):

Angelhugs

Praktijk in Hellevoetsluis met reiki, engelenhealing, tarot, klankschalen massage, holisticpulsing en guasha therapi!

www.angelhugs.nl

Begane Grond

Sferologie door Angelique Nossent, sferologe, energetisch tuin- en landschapsontwerper. Ze geeft deze dag ook een gratis workshop 'Sfeerleer, welke sfeer past bij jou?'
www.beganegrond.nll

Believe in Yourself

Debby Schuurman heeft een praktijk aan huis in Hellevoetsluis waar ze je bewust maakt d.m.v. reiki en healingen van je innerlijke kracht. Ze geeft op het festival reiki stoel behandelingen en handmassages volgens de doterra aromatouch technique en is aanwezig met de olieën van Doterra.
Pagina Believe in Yourself

Belinda Christiaans

Heb je klachten en wil je meer energie? Wil je ook weer alles kunnen doen? Bewegen zonder pijn? Je weer blij en ontspannen voelen? Wil je leren hoe je er zelf voor kunt zorgen, dat je fit en flexibel blijft? Belinda heeft een methode ontwikkeld om je lekkerder in je vel te voelen zitten en van je klachten af te komen. Zij geeft op het festival ook een gratis interactieve workshop van 30 min: Minder klachten Meer energie, hierin oa ook Qigong Yoga, mindfullness en meer….
www.belindachristiaans.nl

Conny Comba

Zijnsgericht Energetisch Therapeut/ Natuurgeneeskundig Therapeut in Oostvoorne.
www.natuurlijkbeter.info

Creative-Incense

Michaël van Creative-Incense maakt geurmengsels van pure harsen, kruiden, houtsoorten, bloemen en bladeren. Ter plekke kan hij een geur voor je uitzoeken of maken, die bij je past op dit moment.
www.creative-Incense.nl

De Uil en de Appelboom studio

Bij De Uil en de Appelboom kunt u op een creatieve manier uiting te geven aan uw innerlijke zelf, ook bied ik edelstenentherapie en verschillende andere creatieve diensten op maat op het gebied van welzijn en spiritualiteit aan (bijvoorbeeld kaartleggingen, krachtvoorwerp maken & magische voorwerpen en kunst maken e.d)
owlandappletree.wordpress.com

Energetix magneet sieraden

Moderne magneetsieraden voor kinderen, vrouwen, mannen en dieren. Met de massage pebbles en massage tools kun je het ervaren wat magneten voor je lijf kunnen betekenen. Cecilia is samen met Magneet Massage aanwezig om je beter en dieper te laten ontspannen en sneller te laten herstellen van ongemakken.
https://www.facebook.com/ceciliaenergetix/

Het Massage Atelier

Het Massage Atelier staat ook dit jaar weer op het Bewust Voorne Putten festival met de massage stoel. Een stoelmassage is een korte laagdrempelige ontspanningsmassage van Chinese en Japanse technieken die zorgen voor een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. Na de massage, die ongeveer 20 minuten duurt, voel je je heerlijk relaxed en energieker.
www.sunrise-taichi.nl

INrGY

Bij Aglaia van Oord kun je kennismaken met Access Bars en Facelift en de meer dan 60 lichaamsprocessen om te ontvangen. Graag vertelt ze meer over het jaarprogramma van INrGY.
http://inrgy.nl

Kian Yoga

Annette Mallens runt met Kian yoga- en meditatiestudio een kleinschalige studio gelegen op een unieke locatie binnen de vesting van Brielle.
www.kianyoga.nl

Kirsten Kok

Je durft meer dan je denkt! Wat is het dat jou tegenhoudt om nou eindelijk eens je doel te bereiken? We gaan op zoek naar wat jou dwarsboomt in jezelf en dat doorbreek je. Letterlijk door met je keel (!) een echte pijl te breken!
www.powervrouwacademy.nl

Kleur en Methode

Kleur & Methode (door Arianne van Genderen) gaat over de betekenis van kleur en het bewust worden van persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een kort consult krijgt jouw kleur een verhaal.
Facebook Kleur&Methode

Lesley Sandford – medium & spiritual artist

Lesley is medium en zal korte consulten geven. Als spiritual artist werkt zij met o.a. textiel en zal hiervan werk laten zien.
www.lesleysandford.nl

Margreet Verrij Coaching

Je hebt volop talenten, maar kan of weet je er, op dit moment, geen gebruik van te maken? Heb je het gevoel alle ballen in de lucht te moeten houden? Wanneer je in een impasse zit op je werk, binnen je relatie, je gezondheid of op een ander gebied in je leven begeleid ik je, als lifecoach, in mijn praktijk naar meer rust, balans en regie. Schrijf je in voor diverse workshops of vraag naar het prachtige Lichter Leven traject.
www.margreetverrijcoaching.nl

Marlies Lageweg

Regressietherapeut en coach. Meer Informatie volgt.
Facebookpagina

Oxygen Healing by Music

In de warme en aangename omgeving van onze workshoptent worden mensen meegenomen op een Oer-Klankreis van o.a. didgeridoo's, native american flutes, boventoonfluiten, fujara, klankschalen en -platen, hang (handpan), tongue drum, percussie, etc.
www.oxygen-healingbymusic.nl

Patty Zervaas

Moeder van de op 24 jarige leeftijd overleden Niek Zervaas. Niek had een missie: 'De liefde verspreiden in de wereld’. Dat deed hij met helende teksten ‘Uit de bron’, ook de naam van zijn laatste boek. Alles is liefde, maar dat wordt niet altijd zo ervaren. Maak kennis met zijn gedachtegoed, ze kunnen jou ook helen. Ik maak je ervan bewust hoe het werkt.
www.niekzervaas.nl

Miranda de Groote

Ben jij er klaar voor om het roer om te gooien? Wil je meer rust, ontspanning, zelfvertrouwen en positieve gedachten? Ga dan samen met Miranda deze uitdaging aan.
http://mirandadegroote.nl/

Pilates PURE

Bewuster bewegen in Brielle: een unieke totaaltraining voor body en mind. Persoonlijk en doelgericht. Aanwezig tot 14.00 uur.
www.facebook.com/PilatesPUREtraining

Praktijk Koru

Miranda Riet te Zuidland geeft reikibehandelingen, healingen, channelingen en tarot. Tijdens het festival biedt zij een korte channel/healing sessie of tarotlegging van ongeveer 15 min voor 10 euro.
praktijkkoru.nl/

Praktijk Nishudha

Praktijk Nishudha is een praktijk voor energetische behandelingen met o.a. de Mahatma energie. Voetreflex massage en Metamorfose massage. Paranormale heling sessies, hypnosetherapie en stervensbegeleiding.
www.praktijknishudha.nl

Praktijk het Sterrenstel

U kunt o.a. bij Esther Kraaijeveld terecht voor de metamorfose “massage”, voetreflexzone massage, handmassage, heling met het zelfgenezend vermogen en heling met de Mahatma energie.
www.praktijkhetsterrenstel.nl

Praktijk de Vlinder

Angelique Gutteling heeft een praktijk in Hellevoetsluis waar ze verschillende therapievormen gebruikt om mensen van klachten af te helpen. Op het festival geeft ze korte behandelingen.
www.aanvullendegeneeswijzen.nl

Pyramide Coaching

Caroline den Otter begeleid mensen in hun persoonlijke processen. Ze geeft op het festival korte, maar telkens weer diepgaande en verhelderende sessies vingerreflexologie. Ook kun je Atman Buddhi produkten ervaren en kopen.
www.pyramide-coaching.nl

Ratu’s 24-13

Eeuwenlang kregen de prinsessen en de koninginnen van Bali en Java schoonheidsadviezen van hun spirituele adviseurs. Evelien Hage staat op het festival met vanuit de natuur verkregen schoonheidsproducten, die ook zeer geschikt zijn voor de gevoelige en overgevoelige huid.
www.evelienhage.nl

Reikipraktijk De Rode Draad

Jacqueline Koekendorp – Klinkhamer geeft helende, energetische behandelingen en het geven van cursussen in Reiki 1 en Reiki 2.
Pagina De Rode Draad/

Studio Puur

Studio Puur voor massage en therapie. Mensen met alle soorten klachten op het goede pad brengen en daarin verdiepen. Dat is Studio Puur voor mij, Rouscha Witte.
facebook.com/studiopuur/

Studio Yin

Studio Yin is een natuurgeneeskundige massagepraktijk in Heenvliet waar ook yin yoga en mindfulness trainingen worden aangeboden.
Facebookpagina Studio Yin

VitaMula Coaching & Training

Vlieg je ook van hot naar her? Heb je veel ballen in de lucht te houden? Voel je je futloos en heb je geen energie om leuke dingen te doen? Heb je last van stress? Hoor je dat steeds meer mensen om je heen een chronisch ziekte krijgen? Je kunt meer beïnvloeden dan je denkt, door je leefstijl aan te passen. Niet in een keer maar stap voor stap, en ik, Sandra de Jager, kan, als integraal leefstijlcoach, je daarbij helpen.
www.facebook.com/SandradeJager72/

Vrouwendanstheater Patty

Buikdans-Wervelen-Tarot-Oervrouwencirkels Ervaar de magie!
www.vrouwendanstheater.nl

Wellness Centrum Winness

Met plezier komen wij onszelf en ons kleinschalig Wellness Centrum uit Hellevoetsluis aan u voorstellen. Wij hopen op het Festival een sfeer te kunnen creëeren die u van ons kunt verwachten als u een bezoek brengt aan Winness.
www.winness.nl

Yogaflow Brielle

Daniëlle Niesten van Yogaflow Brielle geeft op het festival een workshop 'Diafragma-ademhaling'. Ze verzorgt yogalessen in de synagoge in Brielle en in 't Dijckhuis te Vierpolders, ook geeft ze privélessen aan huis.
www.yogaflowbrielle.nl

Yogapraktijk Goedereede

Jacqueline Hoekman uit Goedereede geeft yoga op verschillende locaties op Voorne-Putten en Goerree- Overflakkee..
www.yogapraktijkgoedereede.nl

Meer informatie

Voor meer informatie ga je naar de festivalpagina. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het festival? Like dan de facebookpagina .