Eye Am Me, de Lichternis

 

Eye Am Me / De Lichternis

Ademwerk – hypnose – yoga / Platform lichtwerk

Bij Eye Am Me leer je naar jezelf te kijken, jezelf te voelen, jezelf te zijn en jezelf te accepteren. Jij bent uniek en mooi zoals je bent.

Mijn naam is Marjolein en mijn levensmissie is om jou rust en ruimte in jezelf te laten ervaren en je bewust te maken van het licht in jezelf. Jezelf leren kennen en je ervoor openstellen is de eerste stap. Op mijn eigen pad van heelwording ben ik zelf veel uitdagingen aangegaan. Er ging een wereld voor mij open, maar vooral de innerlijke rust en de verbinding met mijzelf was heel speciaal.

Wil jij ook je eigen klachten, problemen of uitdagingen aangaan? Dan begeleid ik je graag bij jouw reis ‘naar binnen’ via lichaamsgericht en energetisch werk om vervolgens te transformeren naar heelwording en dit te integreren in je leven.

Aanbod

Individuele therapie en coaching:

 • a. ademwerk, hypnotherapie, reiki, NLP, focussing, voice dialogue
 • Individuele sessies wordt o.a. ingezet bij stress, burn-out, onbalans, angsten, onzekerheden, emoties (zoals boosheid, verdriet), geen grenzen aangeven, negatieve gedachten of herinneringen, perfectionisme etc.

Groepsevenementen:

 • Yoga Retreat Dagen (met etherische oliën)
 • Inner Healing Journeys
 • Breath Journey Circles
 • Cacao & Sound Ceremonies
 • Vrouwen cirkels

Online aanbod:

 • Yogalessen platform
 • Adem-meditatie-hypnose platform
 • de Innerlijke Rust Methode
 • Miracle Morning Routine

Ik begeleid je graag op jouw levenspad naar de rust en ruimte in jezelf; dat je het licht in jezelf erkent.

In Lak’ech Ala K’in,

Marjolein Groen

Eye Am Me

Website: www.eyeamme.nl

Email: info@eyeamme.nl

Facebook: www.facebook.com/eyeamme.nl/

Instagram: www.instagram.com/eyeamme.nl/

 

Platform De Lichternis

Website: www.delichternis.nl

Email: info@delichternis.nl

Facebook: www.facebook.com/delichternis

Instagram: http://www.instagram.com/delichternis