Eigenwijs in Kleur

Wat zijn jouw persoonlijke kracht kleuren? 

Ben je je weg een kwijt, of ligt er een burn-out op de loer, wil je misschien veel meer weten over wie je bent? Ik loop graag een stukje met je op om weer in je eigen kracht te komen en om powerfull op weg te gaan. 

Hi, ik ben Arianne, mijn achtergrond is gevormd als Holistisch Coach en Transpersoonlijk therapie Ik help je graag om veel meer over jezelf te ontdekken, wie je bent en wat jouw persoonlijke kracht is. Met alle tools als coach kunnen we aan de slag met kleur. Een prachtige manier om inzicht te krijgen in je binnenwereld. De kleuren die je kiest zijn kleuren die mij informatie geven over wie je bent. Met het maken van 40 vragen ontstaat er een kleurenrapport. Hierin staan de kleuren van je blauwdruk, kleuren van verlangen, succes, balanskleur en je powerkleur. Met al deze gegevens gaan we op onderzoek uit hoe jouw persoonlijke krachtkleuren ook werkelijk vorm krijgen in het leven. Dat kan in 2 sessies, maar ook in een traject van 6 afspraken waar bij alle ervaringen nog beter een plek krijgen in het dagelijks leven. 

Workshops zijn ook een mooie manier om je eigen kleurrijke kracht te gaan ontdekken. In een kleine groep van 6 mensen is het ontdekken van je eigen persoonlijke kracht kleuren erg waardevol. Met gelijk gestemde mensen is het werken met kleur zinvol, omdat je gelijk kan oefenen met het zichtbaar worden in kleur! 

www.eigenwijsinkleur.nl  is persoonlijke ontwikkeling met behulp van kleur. Een interessant traject om in je eigen kracht te komen. 

www.eigenwijsinkleur.nl

mailto:contact@eigenwijsinkleur.nl

tel: 0623484466