De Lichte Wereld

Inspiratie voor spiritualiteit

Webshop en evenementen
(voorheen De BoeddhaBoom)

Spiritualiteit door bewustwording, het vinden en verdiepen van jouw spiritualiteit is de missie van Samantha Harteveld. Ze brengt mensen samen, verzorgt Feel Good Fairs en heeft een mooie collectie producten in de webshop. Deze is gevuld (wordt steeds verder gevuld) met boeken, beelden, altaarbenodigdheden, alles om spiritualiteit vorm te geven, of voor mooie kadootjes. Deze artikelen vind je natuurlijk ook op de Feel Good Fairs, waar ook vaak verschillende (lokale) mensen aanwezig zijn met sessies of mooie producten.

Bij De Lichte Wereld kun je terecht voor het huren van een zaal, compleet met de PR voor jouw event, of deelname aan een Fair. De meeste events vinden plaats in het GezondheidsCentrum Nieuw Helvoet, Hoonaarstraat 72 in Hellevoetsluis.

Sam geeft zelf yogalessen en workshops over de Oude Religie, vanuit haar opleiding als priesteres van de Godin. Neem een kijkje op de agenda om te zien of er binnenkort iets naar jouw interesse op de agenda staat! (Ook te vinden op de agenda van Bewust Voorne-Putten trouwens.)

Alle informatie vind je op: www.delichtewereld.nl