De BoeddhaBoom

Inspiratie voor spiritualiteit

De winkel is vanaf november 2018 gesloten, maar de activiteiten gaan door in de zalen van het GezondheidsCentrum aan de Hoonaartstraat 72 in Hellevoetsluis. Yoga, meditatie, cursussen en workshops worden hier gegeven.

Neem een kijkje op de kalender van De BoeddaBoom: KALENDER BOEDDHABOOM.

Wil je zelf een zaal huren? Neem dan contact op met Samantha Harteveld: Sam@DeBoeddhaBoom.nl, dan laat zij je de locatie zien en vertelt je over de huurvoorwaarden.

De BoeddhaBoom heeft ook een webshop (wordt steeds verder ingevuld) met mooie materialen om jouw spiritualiteit mee vorm te geven. In ‘het echt’ kun je Sam in de regio ontmoeten op Fairs en PopUp’s. Op de site vind je meer informatie over data.

Of je nu op zoek bent naar een rustpunt in jezelf, een manier om je meer met de natuur te verbinden, een mooi beeld, een altaar(tje) of een spiritueel kadootje, bij de BoeddhaBoom vindt je een breed assortiment artikelen met betekenis. Denk bijvoorbeeld aan boeken, mineralen, sieraden, beelden en meer.

www.deboeddhaboom.nl
De BoeddhaBoom gaat in de loop van 2019 over naar een nieuwe naam: De Lichte Wereld. Deze naam past bij de nieuwe vorm, waarbij de vleugels worden uitgeslagen.