De BoeddhaBoom

Inspiratie voor spiritualiteit

Aan de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis zit wel een hele mooie winkel sinds enkele jaren. Twee mooie vrouwen, Samantha Harteveld en Amber Martens, runnen deze ‘plek van ontmoeting’.

Of je nu op zoek bent naar een rustpunt in jezelf, een manier om je meer met de natuur te verbinden, een mooi beeld, een altaar(tje) of een spiritueel kadootje, bij de BoeddhaBoom vindt je een breed assortiment artikelen met betekenis. Denk bijvoorbeeld aan boeken, mineralen, sieraden, beelden en meer.

Boven bij de BoeddhaBoom worden inspirerende activiteiten georganiseerd: yoga- en meditatielessen, mediumavonden, workshops en lezingen. Op de website www.deboeddhaboom.nl vindt je meer informatie en de agenda met activiteiten.

En wil je zelf de ruimte huren? Neem contact met hen op, dan bespreken ze met jou de mogelijkheden.

Tel. 0181-375997
info@deBoeddhaBoom.nl

Rijksstraatweg 124
Hellevoetsluis

Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00

De Boeddha vond verlichting mediterend onder de Boddhiboom. Daar zag hij in wat de belangrijkste waarden in het leven zijn, en wat de goede weg is voor een evenwichtig leven. De BoeddhaBoom wil voor haar bezoekers graag ook zo’n plek zijn waar inspiratie gevonden kan worden, en waar je even tot rust kunt komen.