Conny Valken Holistisch Therapeut

Mijn naam is Conny Valken.

Naast mijn studie Sociaal Pedagogisch Werker en jarenlange ervaring in het begeleiden van ouderen in verpleeghuizen ben ik mij gaan ontwikkelen op spiritueel energetisch gebied.
Van Reiki-master in 2002 tot Holistisch Therapeut in 2018.
Ik geef liefdevolle en rustgevende behandelingen, waarbij ik gebruik maak van mijn intuïtie en meerdere methodieken.

Holistische behandeling

Als je op een holistische manier naar een probleem kijkt, let je op alle aspecten die met het probleem te maken hebben. Ik kijk dus naar de kwaal en mogelijk dieper liggende oorzaken. De niveaus waar ik op werk zijn: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. De methodieken die ik gebruik zijn: chakra- en auraleer, familieopstellingen, edelstenen, klankschalen en koshi’s, werken met gidsen, loslaattechnieken (Sedona-methode) EFT, remedies en inzichtkaarten.

Reikibehandeling

Reiki is een universele levensenergie die je door het lichaam kan laten stromen met handopleggingen om een blokkade te helen. Reiki bestrijdt niet alleen de symptomen van de blokkade maar werkt aan de oorzaak en is daardoor inzetbaar bij tal van lichamelijke en psychische klachten. Ook bied ik voor mensen die heerlijk willen relaxen en zichzelf willen verwennen, een behandelreeks die speciaal hiervoor bedoeld is.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Licht volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

Universal White Time Crystal Healing

Is een prachtige zuivere en liefdevolle methode waarbij we gebruik maken van kristallen.
Kristallen kunnen namelijk het meest edele in ons beroeren en het hoogste en zuiverste in ons openen. Sommige kristallen vibreren zelfs mee met onze ziel. Dit komt omdat zij dezelfde trilling in zich dragen als het menselijk lichaam Universal White Time Crystal Healing maakt je bewustzijn wakker het hoogste en zuiverste in ons openen.

Wil jij…

Werken aan jezelf?
Aan het roer staan van je verdere leven?
Je grenzen leren aangeven?
Je eigenwaarde herstellen?
Je slapeloosheid de baas zijn?
Nieuwe inzichten krijgen?
Minder stress?
Minder pijn?
Meer ontspanning?
Patronen doorbreken?

Ga dan snel naar mijn website www.connyvalken.nl en kijk wat ik je te bieden heb.