Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /customers/b/f/5/bewustvoorneputten.nl/httpd.www/wp-config.php on line 101 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/f/5/bewustvoorneputten.nl/httpd.www/wp-config.php:101) in /customers/b/f/5/bewustvoorneputten.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 706 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/f/5/bewustvoorneputten.nl/httpd.www/wp-config.php:101) in /customers/b/f/5/bewustvoorneputten.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 714 Coaching met paarden - Bewust Voorne Putten

Roseswitch coaching met paarden

Chakra Reading & Healing voor paarden;

Hierbij help ik paarden te communiceren met hun eigenaren om zo gezamenlijk tot heling van het dier te komen. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtie, levenslange ervaring met paarden, krachtige edelstenen, oliën, Bach bloesems en energietechnieken.

Coaching met behulp van paarden;

Met mijn eigen paarden help ik de mens om hun vraagstukken in het leven te onderzoeken en/ of te beantwoorden. Paarden zijn sterker dan wij in het doorgronden waar het probleem zich mogelijk bevind.

Dit alles doe ik met veel respect voor waarden en normen.

Mijn doel in mijn leven; is om mens en dier te laten zien waar hun kracht ligt om te schijnen en de beste versie van zichzelf te zijn, zowaar ik dat ook nastreef.

Liefde verbind! En licht verdrijft het duister 

Bea Braber

E-mail: beabraber@outlook.com

www.Roseswitch.nl