Claudia Rooimans Kindertherapie

Integratief Kindertherapeut en Mindfulnesstrainer voor kinderen en jongeren van 4 tot 19 jaar

Iedere ouder wil graag een kind dat lekker in zijn vel zit, maar dat gaat niet altijd vanzelf. Je kind kan last hebben van boosheid, verdriet, eenzaamheid of iets anders. Als ouder wil je je kind graag helpen, maar soms lukt dat niet en dan kan een integratief kindertherapeut hulp bieden.

Integratieve kindertherapie is een kortdurende, intensieve vorm van therapie voor kinderen en jongeren van 4 tot 20 jaar die werkt met de vraag van je kind. Hierdoor is het therapie op maat, want ieder mens is uniek.

Een traject bestaat uit sessies met je kind en oudercoaching. Je krijgt als ouder handvatten om anders naar het gedrag van je kind te kijken.

Tijdens de sessies ga ik samen met je kind op zoek naar kwaliteiten en talenten die hij al in zich heeft. Dit kan doorzetten zijn, geduld, durf of iets anders. Door die hulpbronnen weer te activeren kan je kind naar het gevoel kijken waar hij last van heeft en er iets mee doen. Na een traject zit je kind lekkerder in zijn vel en jij als ouder daardoor ook!

Naast integratief kinder- en jongerentherapeut ben ik ook mindfulnesstrainer voor kinderen en jongeren van 4 tot 19 jaar.

Kijk op www.claudiarooimans.nl voor meer informatie of neem contact op via info@claudiarooimans.nl of 0614418629.