Yogapraktijk Goedereede

Ont-haast, ont-span en ont-moet

Hartelijk welkom, bij Yogapraktijk Goedereede van Jacqueline Hoekman. Sinds 2008 werk ik met yoga in mijn eigen praktijk en ook op locatie. Op Voorne-Putten ben ik elke maandag (Hellevoetsluis) en woensdag (Oostvoorne) te vinden. Kijk voor tijden en aanmelden op mijn website www.yogapraktijkgoedereede.nl

Mijn wens is om voor jou in het midden van je drukke bestaan een oase van rust, ontspanning, vreugde en inspiratie te mogen zijn. Mijn lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Lenigheid is geen vereiste. Loslaten, ruimte maken in je lijf, de natuurlijke adem uitnodigen en je verbinden met dat wat er op dat moment is, zijn de belangrijkste aandachtspunten in mijn lessen. Maar yoga gaat vooral over jou, over jouw eigen ontwikkeling, jouw eigen levenspad. Vanuit rust en ontspanning kan je immers beter voelen en kiezen wat voor jou goed is om te doen of te laten.

Voor informatie kunt u bellen naar 06 43 55 60 69. Mijn voorkeur gaat echter uit naar een tekstbericht op hierboven genoemd nummer. Of mailen naar jac@jacquelinehoekman.nl. U kunt mij ook een persoonlijk bericht sturen op Facebook: yogapraktijk Goedereede. Ik zal u terugbellen.

Jacqueline Hoekman
Jongkoenstraat
3252 AV Goedereede