Vihana Yoga

Ik ben Kim Jonasse en ik geef Zwangerschapsyoga, Hatha en Kinderyogales.

Mijn liefde voor yoga begon al wat jaren terug. Toen ik begon met het volgen van yogalessen was dat in eerste instantie omdat ik wat lichamelijke klachten had. Al snel merkte ik naast de fysieke ook de mentale positieve uitwerking en voordelen van yoga.
Yoga helpt mij om bij mijzelf te komen en opnieuw evenwicht te scheppen. Het stelt mij in staat om echt tot rust te komen, nieuwe energie te verkrijgen, te vertragen en een stap terug te doen.
Door yoga leef ik bewuster, ik pak nieuwe dingen aan en volg mijn hart!
Of je nu last hebt van stress, moeilijk kunt ontspannen, je hoofd niet stil krijgt of lichamelijke klachten hebt, ik weet zeker dat je zult profiteren van yoga.
Iedereen kan zijn of haar eigen yoga vinden en, eenmaal gevonden, zal het je helpen je doelen te bereiken en je wensen te vervullen!

 

Wat doet Yoga?

Yoga is een eeuwenoude wetenschap en levenswijze afkomstig uit India.

Hatha Yoga helpt je evenwicht te scheppen tussen lichaam en geest, spanningen makkelijker los te laten en meer rust te vinden in je drukke bestaan. Ook werk je tijdens een yogales aan dingen als kracht en balans. Tijdens het aannemen van de houdingen verplaats je je aandacht en ademhaling naar punten in je lichaam en breng je daar bewustzijn.
Door yoga leer je te vertrouwen op je eigen kunnen. Het wordt rustiger in je hoofd en je komt weer in je lichaam.
Ook buiten de lessen zal je merken dat je veel aan Hatha Yoga hebt. Je lichaam voelt open, soepel en sterk en je ademhaling wordt diep en regelmatig. Je zit beter in je vel, lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen zelfs en je bent meer in het hier en nu.

Mijn lessen bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Ontspanningsoefeningen
  • Asana’s – het aannemen van lichaamshoudingen
  • Pranayama – ademhalingsoefeningen
  • Meditaties

www.vihanayoga.nl

www.facebook.com/Vihanayoga