Kian Yoga

Kian yoga- en meditatiestudio is een kleinschalige studio gelegen op een unieke locatie in Brielle. De studio straalt warmte uit en wil nadrukkelijk een plek zijn om tot rust te komen maar ook om plezier te beleven.

Het woord yoga betekent verbinding maken/in evenwicht brengen. Yoga houdt in: ademwerk, houdingen en meditatie. Binnen Kian de mogelijkheid gegeven om deze balans op een vriendelijke, niet oordelende manier te bereiken. De yoga- en meditatielessen worden levendig gemaakt door het toepassen van verschillende yogavormen maar ook door het gebruik van bijvoorbeeld klankschalen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk! Onderscheidend zijn de heerlijke workshops gericht op het tot rust brengen van lichaam en geest. De workshops worden regelmatig in het weekend gegeven.

Ook kunt u bij Kian terecht voor Reiki en Acces bars waarbij individueel wordt gewerkt.

Docent

De lessen worden gegeven door Annette Mallens (55). Zij is een gecertificeerde yogadocente integrale, kinder en hatha yoga docente. Annette volgde hierin ook bijscholingen in Thailand en Nepal. Zij is tevens geschoold in boeddhistische psychologie.

Haar lessen kenmerken zich door aandachtstraining tijdens de fysieke houdingen en begeleide meditatie. Het belangrijkste vindt zij dat yoghis’s na een les of workshop plezier hebben gehad en tot rust zijn gekomen. Daarnaast streeft zij ernaar om handvatten te geven die toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Contact

Kian yoga- en meditatiestudio
Maarland Zuidzijde 20
3231 CJ Brielle
www.kianyoga.nl
kianyoga@outlook.com
06-48501246 (ook Whattsapp)